Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

» да паднем, и да бием, пак ще се напием! ѕийнали фенове на ѕирин аут от стадиона! √ледат мача от "—ектор Ѕадеми", орлетата със загуба у дома


12 октомври 2019 21:49  11 коментара   6885 прочита ƒвубо€т между отборите "ѕирин" и "÷— ј-—офи€", който се игра днес в Ѕлагоевград, приключи с краен резултат 1:3 в полза на софийски€ отбор. „аст от феновете на благоевградчани не б€ха допуснати до трибуните, тъй като не усп€ха да преминат дрегерите, разположени пред входовете на стадион "’ристо Ѕотев". ƒвубо€т бе охран€ван от органите на ћ¬– и охранителна фирма към ‘  ѕирин Ѕлагоевград, а гардовете б€ха безкомпромисни. Ќ€кои от пийналите запал€нковци все пак не пропуснаха мача и го изгледаха от т.нар. "—ектор Ѕадеми" - м€стото, където редовно има по н€кой гратисчи€, чоплещ семки. ѕреди срещата благоевградчани представиха официално талисмана на отбора ≈нцо, който се снима с малките почитатели на орлетата, а те пък си спечелиха и страхотни награди. 

 — две попадени€ за столичани се отличи ≈вандро (11, 52), а веднъж се разписа ѕламен √ълъбов (30). «а домакините вкара Ѕрадли ћеледже в 21-ата минута.

 
√. √еоргиев


 

 ќще от: —порт
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

12 октомври 2019 22:23 | “одор
ќценка:
10
 (
20
 гласа)

Ћел€ ”орън е дала на тъй наречените фенове 60 лева и всичко пито-платено. Ќикой не задава въпроси защо се смени емблемата, защо в ръководството са още некадърните ¬енко ѕопов и ≈лезов защо се взеха над 15 нови футболисти с високи заплати, а резултати н€ма и ѕирин пада от аматьори от Ќова «агора, не може да бие грандове от село ≈рден и √ълъбово, крета в средата на Ѕ група, защо талисмана е едно посмешище неприличащо на орел и още и още....


12 октомври 2019 22:26 | –ќ—≈Ќ
ќценка:
8
 (
18
 гласа)

÷»–  ≈ћ»–≈…“— ѕ–ќƒЏЋ∆ј¬ј ƒј ј ќ—“»–ј ¬ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ, “ј«» ‘»–ћј ≈ “”  «ј ¬—»„ ќ ƒ–”√ќ, Ќќ Ќ≈ » ƒј –ј«¬»¬ј ‘”“ЅќЋј ¬ √–јƒј.


12 октомври 2019 23:38 | Viki
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

јбе —трума пускате едни и същи постове всеки път. Ќаистина сте жалки интриганти.


13 октомври 2019 06:44 | вавав
ќценка:
-7
 (
23
 гласа)

и едни и същи тъпаци си пишат коментари цирк емирейтс ама защо зимали играчи ама защо венко и пенко са в отбора ....бате кой плаща той поръчва музиката така че вие немате думата.... радвайте се на това което се прави в отбора и немайте изискван€ всеедно сте фенове на барса и ман сити ....нещо сте сбъркали а и сте с некви неверо€тни претенции.... пирин немаше загуба в 5 последователни мача.... това не е ли показател.... или си искате идва цска да ги бием иде лудогорец и те да бием левски и тех на нула..... объркали сте рейсо пичаги.... подкреп€те отбора и си пазете претенциите за дома и само ѕирин


13 октомври 2019 10:11 | –еалност
ќценка:
6
 (
14
 гласа)

¬сички фенове във всички отбори в света имат изисквани€ и търс€т сметка при слаби резултати, нали уж футбола е за хората? Ќай малко, защото 25 процента от акциите са на общината, а ние плащаме данъците и заплатите на работещите в не€ кмет, общински съветници и назначените от кмета в ѕирин смешници като ¬енко, ≈лезов, преди там се върт€ха и други видни при€тели на кмета, като калинката, кучката и други. ѕриоритетите на уж новите собственици б€ха добро представ€не в Ѕ група (в първите 6) и купата на Ѕългари€, резултатите-отбора е в долната половина на Ѕ група, по близо до изпадане отколкото до влизане а за купата загуби от зидаро-мазачи и пазачи от Ќова «агора.


13 октомври 2019 10:18 | Ultras
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

ƒо кога полици€та в Ѕлагоевград ще има двоен аршин към феновете на ѕирин и гостуващите привърженици? ѕреди 2 години заради фенове на цска не пускаха фенове на ѕирин в сектора, в който сед€т от деситилети€, вчера имаше дрегер за домакинските фенове, но н€ма за гостите, затова местните милиционери б€гаха като уплашени кокошки от фенове на Ћевски, преди 3 години.


13 октомври 2019 10:46 | TheProducer
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

 огато емирейтс пада, това сайтче миксира н€колко теми и слага друга в началото на заглавието. —амо и само за да не се акцентира върху загубата. «аради платени мимози и очевидно пране на пари с предизборен привкус спр€х да ход€ на стодиона. Ќека ѕирин се развива и дано н€кой ден истински и в правилната посака.

ј на писанчото с безброй правописни грешки, който дава акъл какви претенции да имаме, ще кажа: ѕич, най-гол€мата претенци€ ми е да се научиш да пишеш, за да ти обърна внимание. ƒиалектално-комплексарско-нагаждаческо-платени вариации (норма на езика) не чаткам. Ќе се напр€гай ;)


13 октомври 2019 18:04 | ≈мил
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

¬€рно ли е, че след нова година н€ма и да има следа от фирмата-менте?


14 октомври 2019 09:30 | „итател
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

»зрастнах с победите и загубите, с тъгата и радостта на отбора до преди 30 год., а пък тези 2-3 год. направо ме прогониха.
ѕрави са н€кои, че тр€бва да пишем, че и ние имаме право (привържениците )на глас.
ћного ѕќЋ»“»„≈— » »Ќ“≈–≈—јƒ∆»» съсипаха отбора, н€мат чувство за срам ., огато не върви отбора, какво следва ?...подаване на оставки, “емата е много много дълга,
Ќ€ма смисъл повече от писане, тежко си на заблудените привърженици.


14 октомври 2019 11:13 | 111
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

Ѕ€х на мача с Ћевски, когато нашите полицайчета /дебеланковци и гратисчии / се търкал€ха като топки- см€х.  липа го има в ю туб- гледайте го. Ќа ти€ разчитаме да ни паз€т от престъпниците- дали могат.


14 октомври 2019 14:31 | TheProducer
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕоразпитах ѕ–-и в —офи€ как върв€т тарифите за "абонамент". «а големи сайтове (н€ма да цитирам имена) тарифата е 500 до 1000 лв и се вкарва вс€ко прессъобщение за един месец. √оворим за най-големите. «а едно сайтче като представител на провинциална лига с изразени махленски нюанси на писане предполагам, че не повече от 200-300 лв. са достатъчни.

«а 300 лв хората се продават и губ€т вс€какво чувство на обективност. «а какво говорим... ≈втина работа.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.