И да паднем, и да бием, пак ще се напием! Пийнали фенове на Пирин аут от стадиона! Гледат мача от "Сектор Бадеми", орлетата със загуба у дома

12 октомври 2019 21:49   11 коментара   10542 прочита


 Двубоят между отборите "Пирин" и "ЦСКА-София", който се игра днес в Благоевград, приключи с краен резултат 1:3 в полза на софийския отбор. Част от феновете на благоевградчани не бяха допуснати до трибуните, тъй като не успяха да преминат дрегерите, разположени пред входовете на стадион "Христо Ботев". Двубоят бе охраняван от органите на МВР и охранителна фирма към ФК Пирин Благоевград, а гардовете бяха безкомпромисни. Някои от пийналите запалянковци все пак не пропуснаха мача и го изгледаха от т.нар. "Сектор Бадеми" - мястото, където редовно има по някой гратисчия, чоплещ семки. Преди срещата благоевградчани представиха официално талисмана на отбора Енцо, който се снима с малките почитатели на орлетата, а те пък си спечелиха и страхотни награди. 

 С две попадения за столичани се отличи Евандро (11, 52), а веднъж се разписа Пламен Гълъбов (30). За домакините вкара Брадли Меледже в 21-ата минута.

 
Г. Георгиев


 


Още от: Спорт

Принтирай статия
11 коментара
12 Октомври 2019 22:23 | Тодор
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Леля Уорън е дала на тъй наречените фенове 60 лева и всичко пито-платено. Никой не задава въпроси защо се смени емблемата, защо в ръководството са още некадърните Венко Попов и Елезов защо се взеха над 15 нови футболисти с високи заплати, а резултати няма и Пирин пада от аматьори от Нова Загора, не може да бие грандове от село Ерден и Гълъбово, крета в средата на Б група, защо талисмана е едно посмешище неприличащо на орел и още и още....


12 Октомври 2019 22:26 | РОСЕН
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

ЦИРК ЕМИРЕЙТС ПРОДЪЛЖАВА ДА АКОСТИРА В БЛАГОЕВГРАД, ТАЗИ ФИРМА Е ТУК ЗА ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ДА РАЗВИВА ФУТБОЛА В ГРАДА.


12 Октомври 2019 23:38 | Viki
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Абе Струма пускате едни и същи постове всеки път. Наистина сте жалки интриганти.


13 Октомври 2019 06:44 | вавав
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

и едни и същи тъпаци си пишат коментари цирк емирейтс ама защо зимали играчи ама защо венко и пенко са в отбора ....бате кой плаща той поръчва музиката така че вие немате думата.... радвайте се на това което се прави в отбора и немайте изискваня всеедно сте фенове на барса и ман сити ....нещо сте сбъркали а и сте с некви невероятни претенции.... пирин немаше загуба в 5 последователни мача.... това не е ли показател.... или си искате идва цска да ги бием иде лудогорец и те да бием левски и тех на нула..... объркали сте рейсо пичаги.... подкрепяте отбора и си пазете претенциите за дома и само Пирин


13 Октомври 2019 10:11 | Реалност
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Всички фенове във всички отбори в света имат изисквания и търсят сметка при слаби резултати, нали уж футбола е за хората? Най малко, защото 25 процента от акциите са на общината, а ние плащаме данъците и заплатите на работещите в нея кмет, общински съветници и назначените от кмета в Пирин смешници като Венко, Елезов, преди там се въртяха и други видни приятели на кмета, като калинката, кучката и други. Приоритетите на уж новите собственици бяха добро представяне в Б група (в първите 6) и купата на България, резултатите-отбора е в долната половина на Б група, по близо до изпадане отколкото до влизане а за купата загуби от зидаро-мазачи и пазачи от Нова Загора.


13 Октомври 2019 10:18 | Ultras
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

До кога полицията в Благоевград ще има двоен аршин към феновете на Пирин и гостуващите привърженици? Преди 2 години заради фенове на цска не пускаха фенове на Пирин в сектора, в който седят от деситилетия, вчера имаше дрегер за домакинските фенове, но няма за гостите, затова местните милиционери бягаха като уплашени кокошки от фенове на Левски, преди 3 години.


13 Октомври 2019 10:46 | TheProducer
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Когато емирейтс пада, това сайтче миксира няколко теми и слага друга в началото на заглавието. Само и само за да не се акцентира върху загубата. Заради платени мимози и очевидно пране на пари с предизборен привкус спрях да ходя на стодиона. Нека Пирин се развива и дано някой ден истински и в правилната посака.

А на писанчото с безброй правописни грешки, който дава акъл какви претенции да имаме, ще кажа: Пич, най-голямата претенция ми е да се научиш да пишеш, за да ти обърна внимание. Диалектално-комплексарско-нагаждаческо-платени вариации (норма на езика) не чаткам. Не се напрягай ;)


13 Октомври 2019 18:04 | Емил
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Вярно ли е, че след нова година няма и да има следа от фирмата-менте?


14 Октомври 2019 09:30 | Читател
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Израстнах с победите и загубите, с тъгата и радостта на отбора до преди 30 год., а пък тези 2-3 год. направо ме прогониха.
Прави са някои, че трябва да пишем, че и ние имаме право (привържениците )на глас.
Много ПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСАДЖИИ съсипаха отбора, нямат чувство за срам .,Когато не върви отбора, какво следва ?...подаване на оставки, Темата е много много дълга,
Няма смисъл повече от писане, тежко си на заблудените привърженици.


14 Октомври 2019 11:13 | 111
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бях на мача с Левски, когато нашите полицайчета /дебеланковци и гратисчии / се търкаляха като топки- смях. Клипа го има в ю туб- гледайте го. На тия разчитаме да ни пазят от престъпниците- дали могат.


14 Октомври 2019 14:31 | TheProducer
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Поразпитах ПР-и в София как вървят тарифите за "абонамент". За големи сайтове (няма да цитирам имена) тарифата е 500 до 1000 лв и се вкарва всяко прессъобщение за един месец. Говорим за най-големите. За едно сайтче като представител на провинциална лига с изразени махленски нюанси на писане предполагам, че не повече от 200-300 лв. са достатъчни.

За 300 лв хората се продават и губят всякакво чувство на обективност. За какво говорим... Евтина работа.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар