Халфът от Добринище Б. Галчев: Ние сме отбор на един месец, още не се познаваме след обединението

11 юли 2016 12:50   3 коментара   6230 прочита


Капитанът на ЦСКА-София Борис Галчев говори след края на контролата на червените срещу Динамо (Киев), която българският шампион загуби с 0:3.

"Първото полувреме играхме добре, имахме нашите ситуации, контролирахме топката. В днешния мач, както и срещу Краснодар, допуснахме елементарни грешки. Такива отбори наказват веднага. Сами сме си виновни.

Знаете какъв отбор е Динамо (Киев), а ние каквото и да си говорим, сме отбор на един месец. Още не се познаваме след обединението с Литекс. Приехме ги много добре момчетата. На първо място стои отборът. Никой обаче няма да ни признае дали имаме или нямаме колектив. Трябва да се сработваме по най-бързия начин, защото знаете, че след двайсетина дни започват мачовете, а там няма място за извинение. Знаете, че ЦСКА е свикнал винаги да е първи и всичко друго ще е катастрофа", коментира футболистът от Добринище, цитиран от Sportal.bg. Относно предстоящата проверка на тима срещу Интер, халфът си пожела: "Интер си е Интер. Надявам се да ни подценят и да ги победим."

М. Иванов

3 коментара
11 Юли 2016 13:00 | Turist
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Кои сте вие бе нерез? Цска-Чавдар-Ловеч? Или Цска което спечели купата? Уточнявай бе главоч!


11 Юли 2016 13:57 | фен клуб Банско
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЕЙ СЕЛЧО ЗАЩО ПРЕДАДЕ ИСТИНСКИЯ ЦСКА ????? БЕГУЙВАЙ В ДОБРИНИЩЕ ДА ПАСАШ ОВЦИТЕ


11 Юли 2016 16:45 | @
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

гайди




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар