Гордост за Кресна! Сравниха Кирил Десподов с Франческо Тоти

05 март 2019 11:34   9671 прочита


Италиански медии провъзгласиха Кирил Десподов за новия Франческо Тоти. Суперлативите за бившия нападател на ЦСКА-София не закъсняха след доброто му включване при победата на тима му Каляри над Интер с 2:1. 22-годишният българин влезе в игра десетина минути преди края и изработи дузпа, която обаче не беше реализирана от негов съотборник.

Изданието numero-diea.com публикува в дните след двубоя материал със заглавие "Кой е Десподов? Новият "Тоти" от Каляри". На Ботуша сравняват Десподов и с Хоакин Санчес, който игра за Фиорентина преди няколко години. Изданието припомня, че 178-сантиметровият Десподов много харесва легендата на Рома Тоти, но стилът му повече напомня на този на Кристиано Роналдо. На него Кирил се старае да прилича дори и физически. Отбелязва се още, че визитката на Десподов не е за подценяване, тъй като той има има вече мачове в Лига Европа.

В следващия си мач Каляри гостува на Болоня, като се очаква българинът да запише повече минути, тъй като вече е възстановен от травмата, пише sportal.bg. Българинът вече се радва на компанията на чаровната си приятелка Веселина, която е при него в Каляри и двамата прекарват заедно всяка свободна минута.


Още за: медии   Кирил Десподов   победа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар