Голям медиен интерес към мача НСА – “Спортика”

16 май 2015 14:15   2 коментара   6825 прочита


Двубоят от 17 кръг на първенството при дамите между отборите на НСА и “Спортика” предизвика голям медиен интерес. Няколко телевизии са заявили желание да отразят срещата между шампиона на страната и бронзовия медалист “Спортика” Благоевград. Причината за интереса е награждаването на призьорите от шампионата, което ще се състои след последния съдийски сигнал на мача. От БФС обявиха, че ще връчат купата и медалите на първите три отбора в групата на стадиона на НСА. Студентките печелят титлата за 12 рекорден път, а среброто остава за ЛП “Суперспорт”. Клуба от Благоевград ще се окичи с бронзовите медали.

Това е четвърта поредна година, в която “Спортика” намира място в челната тройка на крайното класиране в първенството при дамите. Мачът в неделя на 17 май започва в 17.00 часа, а рефер на двубоя е съдийка №1 за 2013 година Християна Гутева. Сексапилната блондинка бе обявена за съдийка №1 за 2013 година и най- добър футболен анализатор сред дамите. Нейни помощници са Павлета Рашкова и Ирина Накева. От БФС предвиждат официална церемония за награждаването, като за всеки от медалистите ще има презентация, която ще бъде представена от проф. Лъчезар Димитров. Благоевградчанки ще представят пред собствена публика отличията си на 31 май на стадион “Христо Ботев”, когато ще приемат в последен мач за сезона столичния “Академик”.

Лъчо Петров


Още за: Спортика   интерес   НСА   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
18 Май 2015 03:53 | UEFA
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какъв медиен интерес сънувате? Кой нормален човек и коя нормална медия се интересува от български женски футболен мач? Недейте да пишете глупости и да ставате за резил.


19 Май 2015 21:57 | fifa
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

по канал 3 гледах и репортаж и интервюта.... то мъжкия е уникален и цялата заинтересуваност на медиите е там... ха-ха-ха-ха-ха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар