Футболната звезда на Хаджидимово Е. Попадинова поведе женския национален отбор към победа срещу Албания

12 декември 2017 17:51   6311 прочита


Родената в Хаджидимово Евдокия Попадинова бе с основен принос за победата на женския национален отбор на България с 3:0 срещу Албания, във втората контрола между двата тима. На базата на националите в Бояна, бившата футболистка на Спортика започна като титуляр, както и настоящите състезателки на благоевградския клуб Вероника Гоцева и Вени Дона Сърбинска.

Вероника дори бе с капитанската лента и асистира за втория гол. В 30 минута след центриране от ъглов удар топката попадна на крака на Евето, която простреля вратарката на Албания за 1:0. При този резултат приключи първата част, а след почивката момичетата на селекционера Троян Радулов бяха още по - активни, благодарение на отличната игра на Вероника Гоце в средата на терена, на Сърбинска по дясното крило и на шилото в атаката.

Вторият гол вкара Симона Петкова в 61- та минута, след асистенция на Гоцева, а 15 минути преди края на мача Попадинова изведе на празна врата Велина Кошулева, която вкара 3:0. От трибуната мачът проследи старши треньора на Спортика Радослав Креснички, който след последния съдийски сигнал поздрави триото на Спортика.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар