Футболистът от с. Ключ Сп. Делев в Левски?

07 юни 2019 10:17   13790 прочита


Новият треньор на Левски Петър Хубчев е готов да заложи бомба с желанието си да доведе на “Герена” един от своите любимци от времето в националния отбор, а именно Спас Делев, твърди “Меридиан мач”. В момента нисичкият бързак е свободен агент и дълго време бе спряган за ЦСКА - София. “Сините” обаче също са готови да му предложат договор и възможност отново да играе на високо ниво, след като приключи отношенията си с полския Погон, в който бе през последните три години.

Пред подобен трансфер има два проблема. Първият е как биха реагирали феновете на Левски. Футболистът от петричкото село Ключ има солидно “червено” минало и доста конфликтни зони със Сектор “Б”. В края на миналата година Славиша Стоянович искаше да доведе Иван Бандаловски, който дори е юноша на Левски. Бандата обаче дълго време носи екипите на ЦСКА и Литекс и феновете не искаха и да чуят за негово завръщане на “Герена”. Вторият проблем е, че и самият Делев наскоро обяви, че в България би играл единствено за ЦСКА-София и едва ли ще се реши да поеме към Георги Аспарухов.

До момента Хубчев категорично отказва предложените му от Джовани Бекали играчи. Той предпочита да заложи на познати имена от България, които знае, че биха му помогнали да осъществи идеите си в Левски. Треньорът и неговият щаб държат новите да имат високо ниво на тактическа дисциплина и да играят агресивно и в двете фази на играта.


Още за: Сп. Делев   желание   договор   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар