Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

‘утболен талант от —имитли бе нападнат в »тали€


14 септември 2018 13:05   19278 прочита–одени€т в —имитли –адослав  ирилов едва се отърва от десетките фенове, които го атакуваха за автографи. “ова се случи по време на представ€нето на отбора на ¬»— ѕезаро, за който  ирилов ще играе през нови€ сезон в първенството на —ери€ —, ƒивизи€ B. ¬ първи€т кръг  ирилов и компани€ ще гостуват на “риестина, а мачът е на 18 септември от 21.30 часа.

–ади премина в италиански€ клуб през л€тото, след като игра един сезон за ѕирин Ѕлагоевград.  ирилов има опит в  алчото, като е обличал екипите на  иево, чи€то собственост бе до л€тото, а и като преотстъпен в  апри,  ремонезе, ¬енеци€ и Ћумедзане.

»ма един сезон и в Ѕерое —тара «агора, а освен това е обличал и националната фланелка. 26- одишни€т атакуващ футболист ще играе за ¬»— ѕезаро с номер 11 на гърба си.

ћарти »ванов

ќще за: талант  —имитли  нападение  »тали€ ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.