Финали с дузпи на детския турнир като в Шампионска лига в Симитли

16 декември 2018 11:40   1 коментар   9349 прочита


Шест отбора деца се надиграваха днес в 20-и юбилеен футболен турнир в памет на Иван Янчев в Симитли.Мачовете днес бяха играни пред легендата на Испания Мичъл Салгадо и бившият президент на Реал Мадрид Лоренцо Санс, които бяха специални гости на кмета на община Симитли Апостол Апостолов през последните няколко дни.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов връчи купи и индивидуални отличия на най- добрите футболисти на турнира. Класирането: Банско на 6-то място, Разлог останаха 5-ти, на четвърто място се наредиха Пирин 2001,а третата позиция заеха Мечетата(Петрич). Септември (Симитли)- домакините на турнира завършиха втори в класирането, а големият победител на турнира станаха Беласица (Петрич). Кметът Апостолов и Пламен Скендерски наградиха всички с купи.

Индивидуалните отличия: за най- добър защитник бе отличен Никола Теов от Пирин 2001, най- добър вратар стана вратарят на Септември (Симитли) Методи Иванов. Голмайстор на турнира стана Методи Кокалков от Септември(Симитли) с 6 точни попадения във вратите на противниците. Най-добрият нападател на турнира стана Костадин Илиев от Мечетата, а отличието най-полезен играч в турнира бе връчено на Иван Хаджиев от Беласица.

Оспорван беше финалният мач на турнира, като за първо и второ място в битка бяха Септември(Симитли) и Беласица. Септември поведе, след това Беласица изравни и така двете полувремена. Крайният резултат беше 3:3, което доведе до излъчването на победители чрез дузпи. На точните попадения от бялата точка, Беласица бяха по-добри и победиха с 6:4 и вдигнаха купата на победителите.

М. Иванов


Още за: финали   дузпи   турнир   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
16 Декември 2018 14:51 | ултрас бела
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

браво малки комити ! респект за вас ! само белаааа!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар