Фенове на Пирин пискаха оставката на Венко Попов, поводът бе последната загуба от Поморие

13 август 2018 12:28   22 коментара   9867 прочита


След мача на стадион Христо Ботев част от малцината привърженици на футболната игра, дошли да гледат двубоя Пирин- Поморие поискаха оставката на управителя на клуба Венко Попов.

Напрежението ескалира след последния съдийски сигнал, дошъл при резултат 0:2, а негативизма обраха белобрадите момчета на терена и треньорския щаб начело с Петър Златинов. Същият се опита да защити своите възпитаници, на които определено им трябва време и опит, за да играят на високо ниво, но среща отпор от страна на няколко определено недоволни привърженици на Пирин.

Най-солидни критики отнесе вратаря Ивайло Яначков, който бе пробит още в третата минута а мача, но без особена вина за гола. И докато едни искаха оставки, у то други трезвомислещи фенове призоваха за търпение, от което определено отборът има нужда. И търпеливите фенове обаче искат повече желание и хъс от младите във всеки мач, което определено не се видя в мача срещу Поморие. Липсата на няколко от опитните футболисти също си оказа влияние върху крайният изход на мача.

Марти Иванов

22 коментара
13 Август 2018 13:52 | ....
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Крайно време е Венко Попов да се махне от Пирин.
Има толкова много истински мениджъри, които милеят за отбора, хора с авторитет. Кой е Венко Попов??? Какво е завършил??? Колко ползи, т. е спонсорства е осигурил???!!! Нищо, за него е важно да е шеф и да си взима заплатата.


13 Август 2018 14:59 | Ники
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Всички много разбираме от фудбол и всичко останало в България. Дайте шанс и на младите фудболисти повече юноши да израстнат и на новия треньор .Все пак работят от месец. Може да направи малки промени в състава във всеки мач нека пуска различни момчета и тези които се справят да остават да играят упорито и Пирин пак ще бъде в А група, но небързайте толкова не става от раз трябват поне година две усилена работа от всичк, не някакви наркомани и пияна на стадиона да се държат така просташки. Тези същите, ако Пирин бяха вкарали щяха да ръкопляскат, не е прилично тъка да хулят след загуба. Истинският фен е фен и когаго се губи. пНаистина трябва много силна подкрепа от всички, но ние българите сме научени само да ругаем НЕ Е ЧЕСТНО СПРЯМО ФУДБОЛИСТИТЕ И ТРЕНЬОРА


13 Август 2018 15:39 | !!
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Само ПИРИН !!! Оставете отбора на спокойствие. Нека се даде време на Пепи Златинов и младежите в отбора. Причините за това което в момента е Пирин, не са в треньора и наличните играчи. Всеки малко разбиращ от футбол знае, че Пирин изпадна благодарение на Кмето-Слънце и неговото желание клуба да бъде в Б група, подпомаган от управата на клуба . Там насочете гнева си, а не към отбора и играчите. Нека тези млади момчета получат шанс, и единственото което се иска от нас – феновете - е да ги подкрепяме, а не да ги псуваме !!!! САМО ПИРИН !!!!!


13 Август 2018 17:25 | Мариан
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Заради 2-3 пияндурници и комплексари не си заслужава да се нагнетява обстановката около отбора. На всички е ясно, че трябва време, за да се обиграят и наистина заиграят като отбор. Много сте силни по форуми и социални мрежи, но истински аргументи нямате срещу никой. Оставки лесно се искат и се дават, но от слабохарактерни хора. Заради Ризовци и Гюровци хората спряха да водят децата си на стадиона. Толкова цветущи псувни нямат и сърбите, но тези фенчета са толкова комплексирани, че не виждат нищо хубаво около тях. САМО ПИРИН! Така трябва с наши млади момчета пък каквото стане. Пирин си е школа, която ще дава още много футболисти за нашите отбори.!


13 Август 2018 17:33 | пилето
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Защо пишещия статията е толкова "добронамерен" сега, а като беше в Пирин подминаваше всички тези неща??? Абе Пиле ли си, Ризов ли си, ти ли ще определяш политиката на феновете, погледни се бе помийо цял живот си хрантутник и работа не си захващал, осъждан си и пак искаш да си накой, е вярно идват избори и такива търтеи като теб се активизират, та да откраднат някой лев от заблудените политици. Дерзайте момчета бъдещето е пред вас, само Пирин!


13 Август 2018 17:37 | Nino
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Оставете отбора на мира, ще е трудно, не сме Реал или Барселона да искаме всеки мач да се побеждава. Аз съм оптимист, нещата ще се получат, само трябва време!


13 Август 2018 18:44 | Индзаги
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

"белобради момчета, "? Струма-Стършел пак са във вихъра си. За момтното състояние на ПИРИН са виновни кмета, кучката и Венко- това е истината.


13 Август 2018 20:00 | ФЕН
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Такаааа.... един коментар от майка му на Златинов, един от жена му, един от баща му, един от жената на брат му... За всеки е ясно, че този санданчанин нямаше да помирише Благоевград, ако положението на Пирин не беше такова, каквото е в момента... Треньорчето се помисли за вселик и, че се венча сигурно за ПИРИН, че трябва да го чакаме 2 години.... алоуууу, айде малко повече да поработи по В групите, да натрупа стаж и тогава да ми се доказва в Пирин!!! Майко, майко, Сандански да дават наклон във футбола в Благоевград...


13 Август 2018 20:04 | кире
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ники написа:но небързайте толкова не става от раз трябват поне година две усилена работа от всичк,

Хахахахаха, кой бе ще го остави Златинката 2 години да се учи на футбол и треньорство, това да не ви е дома, нещо много се повервахте


13 Август 2018 21:54 | Неескенс
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Тоя па иска да им се даде 1 година време. хаха. Какво време бе ? Не виждаш ли, че и чеп за зеле не става от тия. Щом в мизерната българска Б група те бухат като брашнян чувал, значи по-добре спирай с играта. Просто не ставаш. Ако ги чакаш, догодина по това време ще сме във В група, със същите управници-некадърници начело, с още по-разнебитена школа, с още повече финансови проблеми и с 50 човека на мачовете. Но ние нека си чакаме...


14 Август 2018 00:29 | да бе
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

венко да си ходи в симитли ... а пирин си е пирин и, стига да си личи желание във футболистите, резултатите нямат значение. млади са - учат се. а защо изобщо венко го пускат да влиза в благоевград? забравиха някои за симитли, а?


14 Август 2018 07:23 | фен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ДО ФЕН, КАК ГИ ХВАНА КОМЕНТАРИТЕ ЧЕ СА ОТ РОДНИНИТЕ НА ЗЛАТИНОВ, БРАВО, КОЙ ЩЕ, ТЕ ЧАКА ДВЕ ГОДИНИ БЕ СЕЛЯК, НАГЛИТЕ ОТ САНДАНСКИ.


14 Август 2018 09:40 | Пирин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Няма време за чакане, незабавна оставка на Венко и смяна на треньора с такъв с опит . Пирин не е благотворително дружество или опитно поле . Какво да чакаме, да се орезилим още ли падаме от отбори, които ги няма на картата следващия кръг ще се приберем с петица от Кърджали .Некадърници съсипва градения с години имидж на клуба . Това е Пирин не Вихрен или Симитли, няма кой да те чака !


14 Август 2018 18:28 | Kire-mustako
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Ама вие наистина си вярвате, че нещо зависи от вашите желания!?? Вие сте едни мижетурки пишещи по форумите и за една стотинка работа не сте свършили, а тука давате акъли ! Ако сте наистина фенове, както се наричате, си подкрепяйте отбора, има кой да го ръководи и тренира, това не е ваша работа, разберете го най-накрая, но явно това ви е нивото и за друго не ставате освен за форумни мишоци!!!!! Пирин е марка за разлика от така наречените фенове-ултраси, които освен да псуват, да обиждат и да се бият дори помежду си за нищо друго не стават!!!! Само Пирин!!!!!


14 Август 2018 18:45 | до предния
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Оставен на спокойствие, миналия сезон Пирин си отпадна супер смешно и дебилно от А група. Ако не вдигаме шум и оставим нещата на самотек... Пиринката най-спокойно ще си отпадне във В група. И кмета ще е най-доволен от всички, защото ще даде още по-малко пари от бюджета. Аз те питам най-добронамерено: "Ти доволен ли си от това как се ръководи Пирин в момента, какво представлява клуба и как играе отбора ?"


14 Август 2018 21:27 | Мите
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

до предния написа:"Ти доволен ли си от това как се ръководи Пирин в момента, какво представлява клуба и как играе отбора ?"

Естествено, че е доволен, нали сам Златинов или родата му си ги пише тези коментари...


14 Август 2018 21:31 | тцтцц
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Kire-mustako написа:Пирин е марка за разлика от така наречените фенове-ултраси, които освен да псуват, да обиждат и да се бият дори помежду си за нищо друго не стават!!!! Само Пирин!!!!!

Абе еееей, не говори за феновете на Пирин бе ееей, само те милеят за Пирин, както никой друг... ти какво искаш да ръкопляскат на утепания от Сандански!!!


14 Август 2018 23:09 | ПИРИН
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ама вие наистина си вярвате, че нещо зависи от вашите желания!?? по и за една стотинка работа не сте свършили, а тука давате акъли ! Ако сте наистина фенове, както се наричате, си подкрепяйте отбора, има кой да го ръководи и тренира, това не е ваша работа, разберете го най-накрая, но явно това ви е нивото и за друго не ставате освен за форумни мишоци!!!!! освен да псуват, да обиждат и д! Кой си ти - тя, че да даваш квалификации на хората . Да Пирин е марка точно поради тази причина всички некадърници които съсипват иниджа на марката трябва да изхвърчат със скоростта на бит от отбора . Когато ти -, тя извадиш пари и ги вложиш в марката Пирин, ще обясняваш, кой има право да дава мнение и кой да ръководи отбора . Пирин е общинско дружество и заплатите на всички утрепки от ръководството идват от нашите данъци и докато това е факт имаме право да изискваме и да искаме отговори защо общинското дружество се управлява и ограбва по този недопустим начин


14 Август 2018 23:29 | ПИРИН
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Призовавм фенклуба да организират подписка с която да заявим желанието на всички жители на общината да бъде извършена пълна финансова ревизия на общинското дружество от самото му създаване . Ако това се случи и ревизията бъде извъшена законосъобразно, ще получим отговори на много въпроси, които междувпрочем всички знаем


15 Август 2018 10:13 | ЖИТЕЛ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Някои хора, които тук коментират обичат и използват много фразата "по и за една стотинка работа не сте свършили"... УЖ РАЗЛИЧНИ ХОРА, а един и същи начин на изразяване... Ама, моля ви се, СМЕШНО ЕЕЕЕЕ


15 Август 2018 10:18 | тцтцц
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

да бе, коментарите на Kire-mustako и ПИРИН са едно към едно, хаххахахаха, мале мале, егати падението, и в другите коментари си личи едно и също лице. Аааааууууу, Санданскииии, съвсем изпростяхте


16 Август 2018 22:53 | Браво
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пиринне, Пирине в кой век живеят твоите привърженици. През комунизмо не беше така.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар