Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ƒомашен мехлем разрушава шиповете ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

‘енове на ѕирин пискаха оставката на ¬енко ѕопов, поводът бе последната загуба от ѕоморие


13 август 2018 12:28  22 коментара   6664 прочита—лед мача на стадион ’ристо Ѕотев част от малцината привърженици на футболната игра, дошли да гледат двубо€ ѕирин- ѕоморие поискаха оставката на управител€ на клуба ¬енко ѕопов.

Ќапрежението ескалира след последни€ съдийски сигнал, дошъл при резултат 0:2, а негативизма обраха белобрадите момчета на терена и треньорски€ щаб начело с ѕетър «латинов. —ъщи€т се опита да защити своите възпитаници, на които определено им тр€бва време и опит, за да игра€т на високо ниво, но среща отпор от страна на н€колко определено недоволни привърженици на ѕирин.

Ќай-солидни критики отнесе вратар€ »вайло яначков, който бе пробит още в третата минута а мача, но без особена вина за гола. » докато едни искаха оставки, у то други трезвомислещи фенове призоваха за търпение, от което определено отборът има нужда. » търпеливите фенове обаче искат повече желание и хъс от младите във всеки мач, което определено не се вид€ в мача срещу ѕоморие. Ћипсата на н€колко от опитните футболисти също си оказа вли€ние върху крайни€т изход на мача.

ћарти »ванов

ќще за: фенове  ѕирин  оставка  ¬енко ѕопов ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


22 коментара

13 август 2018 13:52 | ....
ќценка:
5
 (
13
 гласа)

 райно време е ¬енко ѕопов да се махне от ѕирин.
»ма толкова много истински мениджъри, които миле€т за отбора, хора с авторитет.  ой е ¬енко ѕопов???  акво е завършил???  олко ползи, т. е спонсорства е осигурил???!!! Ќищо, за него е важно да е шеф и да си взима заплатата.


13 август 2018 14:59 | Ќики
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

¬сички много разбираме от фудбол и всичко останало в Ѕългари€. ƒайте шанс и на младите фудболисти повече юноши да израстнат и на нови€ треньор .¬се пак работ€т от месец. ћоже да направи малки промени в състава във всеки мач нека пуска различни момчета и тези които се справ€т да остават да игра€т упорито и ѕирин пак ще бъде в ј група, но небързайте толкова не става от раз тр€бват поне година две усилена работа от всичк, не н€какви наркомани и пи€на на стадиона да се държат така просташки. “ези същите, ако ѕирин б€ха вкарали щ€ха да ръкопл€скат, не е прилично тъка да хул€т след загуба. »стински€т фен е фен и когаго се губи. пЌаистина тр€бва много силна подкрепа от всички, но ние българите сме научени само да ругаем Ќ≈ ≈ „≈—“Ќќ —ѕ–яћќ ‘”ƒЅќЋ»—“»“≈ » “–≈Ќ№ќ–ј


13 август 2018 15:39 | !!
ќценка:
9
 (
13
 гласа)

—амо ѕ»–»Ќ !!! ќставете отбора на спокойствие. Ќека се даде време на ѕепи «латинов и младежите в отбора. ѕричините за това което в момента е ѕирин, не са в треньора и наличните играчи. ¬секи малко разбиращ от футбол знае, че ѕирин изпадна благодарение на  мето-—лънце и неговото желание клуба да бъде в Ѕ група, подпомаган от управата на клуба . “ам насочете гнева си, а не към отбора и играчите. Ќека тези млади момчета получат шанс, и единственото което се иска от нас Ц феновете - е да ги подкреп€ме, а не да ги псуваме !!!! —јћќ ѕ»–»Ќ !!!!!


13 август 2018 17:25 | ћариан
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

«аради 2-3 пи€ндурници и комплексари не си заслужава да се нагнет€ва обстановката около отбора. Ќа всички е €сно, че тр€бва време, за да се обигра€т и наистина заигра€т като отбор. ћного сте силни по форуми и социални мрежи, но истински аргументи н€мате срещу никой. ќставки лесно се искат и се дават, но от слабохарактерни хора. «аради –изовци и √юровци хората спр€ха да вод€т децата си на стадиона. “олкова цветущи псувни н€мат и сърбите, но тези фенчета са толкова комплексирани, че не виждат нищо хубаво около т€х. —јћќ ѕ»–»Ќ! “ака тр€бва с наши млади момчета пък каквото стане. ѕирин си е школа, ко€то ще дава още много футболисти за нашите отбори.!


13 август 2018 17:33 | пилето
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

«ащо пишещи€ стати€та е толкова "добронамерен" сега, а като беше в ѕирин подминаваше всички тези неща??? јбе ѕиле ли си, –изов ли си, ти ли ще определ€ш политиката на феновете, погледни се бе помийо ц€л живот си хрантутник и работа не си захващал, осъждан си и пак искаш да си накой, е в€рно идват избори и такива търтеи като теб се активизират, та да откраднат н€кой лев от заблудените политици. ƒерзайте момчета бъдещето е пред вас, само ѕирин!


13 август 2018 17:37 | Nino
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

ќставете отбора на мира, ще е трудно, не сме –еал или Ѕарселона да искаме всеки мач да се побеждава. јз съм оптимист, нещата ще се получат, само тр€бва време!


13 август 2018 18:44 | »ндзаги
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

"белобради момчета, "? —трума-—тършел пак са във вихъра си. «а момтното състо€ние на ѕ»–»Ќ са виновни кмета, кучката и ¬енко- това е истината.


13 август 2018 20:00 | ‘≈Ќ
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

“акаааа.... един коментар от майка му на «латинов, един от жена му, един от баща му, един от жената на брат му... «а всеки е €сно, че този санданчанин н€маше да помирише Ѕлагоевград, ако положението на ѕирин не беше такова, каквото е в момента... “реньорчето се помисли за вселик и, че се венча сигурно за ѕ»–»Ќ, че тр€бва да го чакаме 2 години.... алоуууу, айде малко повече да поработи по ¬ групите, да натрупа стаж и тогава да ми се доказва в ѕирин!!! ћайко, майко, —андански да дават наклон във футбола в Ѕлагоевград...


13 август 2018 20:04 | кире
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

Ќики написа:но небързайте толкова не става от раз тр€бват поне година две усилена работа от всичк,

’ахахахаха, кой бе ще го остави «латинката 2 години да се учи на футбол и треньорство, това да не ви е дома, нещо много се повервахте


13 август 2018 21:54 | Ќеескенс
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

“о€ па иска да им се даде 1 година време. хаха.  акво време бе ? Ќе виждаш ли, че и чеп за зеле не става от ти€. ўом в мизерната българска Ѕ група те бухат като брашн€н чувал, значи по-добре спирай с играта. ѕросто не ставаш. јко ги чакаш, догодина по това време ще сме във ¬ група, със същите управници-некадърници начело, с още по-разнебитена школа, с още повече финансови проблеми и с 50 човека на мачовете. Ќо ние нека си чакаме...


14 август 2018 00:29 | да бе
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

венко да си ходи в симитли ... а пирин си е пирин и, стига да си личи желание във футболистите, резултатите н€мат значение. млади са - учат се. а защо изобщо венко го пускат да влиза в благоевград? забравиха н€кои за симитли, а?


14 август 2018 07:23 | фен
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ƒќ ‘≈Ќ,  ј  √» ’¬јЌј  ќћ≈Ќ“ј–»“≈ „≈ —ј ќ“ –ќƒЌ»Ќ»“≈ Ќј «Ћј“»Ќќ¬, Ѕ–ј¬ќ,  ќ… ў≈, “≈ „ј ј ƒ¬≈ √ќƒ»Ќ» Ѕ≈ —≈Ћя , Ќј√Ћ»“≈ ќ“ —јЌƒјЌ— ».


14 август 2018 09:40 | ѕирин
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

Ќ€ма време за чакане, незабавна оставка на ¬енко и см€на на треньора с такъв с опит . ѕирин не е благотворително дружество или опитно поле .  акво да чакаме, да се орезилим още ли падаме от отбори, които ги н€ма на картата следващи€ кръг ще се приберем с петица от  ърджали .Ќекадърници съсипва градени€ с години имидж на клуба . “ова е ѕирин не ¬ихрен или —имитли, н€ма кой да те чака !


14 август 2018 18:28 | Kire-mustako
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

јма вие наистина си в€рвате, че нещо зависи от вашите желани€!?? ¬ие сте едни мижетурки пишещи по форумите и за една стотинка работа не сте свършили, а тука давате акъли ! јко сте наистина фенове, както се наричате, си подкреп€йте отбора, има кой да го ръководи и тренира, това не е ваша работа, разберете го най-накра€, но €вно това ви е нивото и за друго не ставате освен за форумни мишоци!!!!! ѕирин е марка за разлика от така наречените фенове-ултраси, които освен да псуват, да обиждат и да се би€т дори помежду си за нищо друго не стават!!!! —амо ѕирин!!!!!


14 август 2018 18:45 | до предни€
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

ќставен на спокойствие, минали€ сезон ѕирин си отпадна супер смешно и дебилно от ј група. јко не вдигаме шум и оставим нещата на самотек... ѕиринката най-спокойно ще си отпадне във ¬ група. » кмета ще е най-доволен от всички, защото ще даде още по-малко пари от бюджета. јз те питам най-добронамерено: "“и доволен ли си от това как се ръководи ѕирин в момента, какво представл€ва клуба и как играе отбора ?"


14 август 2018 21:27 | ћите
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

до предни€ написа:"“и доволен ли си от това как се ръководи ѕирин в момента, какво представл€ва клуба и как играе отбора ?"

≈стествено, че е доволен, нали сам «латинов или родата му си ги пише тези коментари...


14 август 2018 21:31 | тцтцц
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

Kire-mustako написа:ѕирин е марка за разлика от така наречените фенове-ултраси, които освен да псуват, да обиждат и да се би€т дори помежду си за нищо друго не стават!!!! —амо ѕирин!!!!!

јбе еееей, не говори за феновете на ѕирин бе ееей, само те миле€т за ѕирин, както никой друг... ти какво искаш да ръкопл€скат на утепани€ от —андански!!!


14 август 2018 23:09 | ѕ»–»Ќ
ќценка:
-2
 (
2
 гласа)

јма вие наистина си в€рвате, че нещо зависи от вашите желани€!?? по и за една стотинка работа не сте свършили, а тука давате акъли ! јко сте наистина фенове, както се наричате, си подкреп€йте отбора, има кой да го ръководи и тренира, това не е ваша работа, разберете го най-накра€, но €вно това ви е нивото и за друго не ставате освен за форумни мишоци!!!!! освен да псуват, да обиждат и д!  ой си ти - т€, че да даваш квалификации на хората . ƒа ѕирин е марка точно поради тази причина всички некадърници които съсипват иниджа на марката тр€бва да изхвърчат със скоростта на бит от отбора .  огато ти -, т€ извадиш пари и ги вложиш в марката ѕирин, ще об€сн€ваш, кой има право да дава мнение и кой да ръководи отбора . ѕирин е общинско дружество и заплатите на всички утрепки от ръководството идват от нашите данъци и докато това е факт имаме право да изискваме и да искаме отговори защо общинското дружество се управл€ва и ограбва по този недопустим начин


14 август 2018 23:29 | ѕ»–»Ќ
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ѕризовавм фенклуба да организират подписка с ко€то да за€вим желанието на всички жители на общината да бъде извършена пълна финансова ревизи€ на общинското дружество от самото му създаване . јко това се случи и ревизи€та бъде извъшена законосъобразно, ще получим отговори на много въпроси, които междувпрочем всички знаем


15 август 2018 10:13 | ∆»“≈Ћ
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

Ќ€кои хора, които тук коментират обичат и използват много фразата "по и за една стотинка работа не сте свършили"... ”∆ –ј«Ћ»„Ќ» ’ќ–ј, а един и същи начин на израз€ване... јма, мол€ ви се, —ћ≈ЎЌќ ≈≈≈≈≈


15 август 2018 10:18 | тцтцц
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

да бе, коментарите на Kire-mustako и ѕ»–»Ќ са едно към едно, хаххахахаха, мале мале, егати падението, и в другите коментари си личи едно и също лице. јааааууууу, —анданскииии, съвсем изпрост€хте


16 август 2018 22:53 | Ѕраво
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕиринне, ѕирине в кой век живе€т твоите привърженици. ѕрез комунизмо не беше така.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.