Евдокия Попадинова се сдоби с нов прякор, вкара първи гол за новия си отбор в Калифорния /Видео/

14 юни 2018 11:35   9793 прочита


Родената в Хаджидимово Евдокия Попадинова получи нов прякор в поредния тим, за който играе отвъд Океана. Само няколко тренировки и два мача буха необходими на Евдокия да впечатли съотборничките си и треньора, които и лепнаха прякора Светкавицата. Евето вече вкара и първия си гол за новия клуб Санта Кларита Blue Heat.

За този тим от Калифорния Попадинова ще играе през лятото, когато голяма част от футболистките в САЩ играят за тимове от втора и трета дивизия на женския футбол в Щатите. След като миналата година Попадинова игра за Детройт, сега тя ще се подвизава в Санта Кларита, тим който спечели първенството на UWS/ второ ниво на женското сокър лига/ през 2016 година, а през 2017 година игра финал, който загуби от Гранд Рапидс.

В тази лига участват 32 отбора от от пет конференции на САЩ и Канада. Футболистка №1 на България за 2016 година взе участие в два мача на Санта Кларита, като вкара гол срещу So Cal Crush, а до момента отборът и няма загуба. След края на лятната лига Попадинова ще играе в студентския отбор на Florida Gulf Coast University, където ще продължи и своето образование.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар