Екшън в Белица - публиката млати футболисти

19 октомври 2016 11:42   2 коментара   6563 прочита


Сериозен екшън се е разиграл на двубоя от "А" областна група между Белица и Места Хаджидимово. Според разказ пред Sportal.bg на футболиста на гостите Стоил Сабахлъков десетки фенове от агитката на домакините са нахлули на терена, което е довело до бой и неприятни сцени.

"На 16 октомври 2016 г. се изигра мачът от "А" областна група Места между първия във временното класиране Белица и втория Места Хаджидимово. В хода на срещата нищо не предвещаваше това, което се случи в края на мача. Мач, изпълнен със заряд, мъжки мач с единоборства, отговарящ за дерби между първия и втория.

Домакините от Белица поведоха в резултата с 2:0 още до 15-ата минута. Така завърши и първото полувреме. След почивката футболистите на Места съумяха да направят пълен обрат. От 60-ата до 80-ата минута те вкараха три безответни гола и се стигна до 90-ата минута, когато след спречкване между двама футболисти се стигна до нахлуване на публиката на домакините.

Около 30 човека нахлуха и удариха 2-3 играчи на Места, най-потърпевшо се оказа едно от децата на Места - момчето е родено 2001 г. Той буквално бе повален с удар в главата. Единствено заради бързата намеса на полицията и помощта на домакините не се стигна до нещо по-сериозно. Мисля, че това е недопустимо. Не може публиката да влиза на терена. Не знам само кой е дал лиценз на този стадион - нито ограда има, нито нищо. Нека не остават безнаказани тези вандалски прояви", заяви пред нашата медия Стоил Сабахлъков.

 


Още за: екшън   футболисти   фенове   агитка   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
19 Октомври 2016 15:57 | читател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ами закъсняла е публиката да слезне на терена, то освен че няма ограда около стадиона, няма пейки на които да седне публиката, естествено че ще иде на терена. Правилно се пита, кой даде право да се играе на този стадион ? Още не му е дошъл редът за ремонт на стадиона, толкова задачи има да решава новият кмет, едва ли ще му стигне мандата. Само на 15 км Белица е от толкова развити общини като Банско и Разлог, Якоруда що годе, всички вървят напред, само Белица върви назад


19 Октомври 2016 21:15 | Тои
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Феновете на Белица бяха пияни и дрогирани тежкомо на това 15 годишно момче за това строго наказание за Белица




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар