Два гола в последните минути спряха Спортика за купата

28 юни 2018 12:15   6398 прочита


Спортика остана със сребърните медали от турнира за купата на България при жените, след като отстъпи на НСА с 0:2. Финалът между двата тима се игра на Национална футболна база Бояна в столицата.

Головете за водения от Станислава Цекова отбор отбелязаха капитанката Силвия Радойска и Кристин Кръстева съответно в 81-та и 85-та минути на мача.

Спортика Благоевград също имаше своите шансове, но пропусна да вкара. Вероника Гоцева и Антонина Шопска бяха най- близо до гола. Това е трети опит, в който Спортика не успява да излезе краен победител във финалната среща, а на пътя винаги застава НСА.

Въпреки загубата благоевградчанки оставиха отлични впечатления с играта си срещу далеч по- опитния отбор на НСА, в чийто редици играят 10 национални състезателки.

За далеч по- младия отбор на Спортика сребърните медали са успех и поредното доказателство, че за поредна година са фактор в първенството при жените. Това бе последният мач за женския отбор този сезон.

В неделя девойките до 16 години приемат Пълдин (Пловдив) в Благоевград. В турнира за купа „България“, организиран от Аматьорската футболна лига към БФС, тази година взеха участие 8 отбора.

Марти Иванов


Още за: Спортика   загуба   НСА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар