Драма на терена в Рилци, пропусната дузпа и гол в добавеното време на мача Пирин - ЦСКА

29 октомври 2018 09:28   3 коментара   7543 прочита


Истинска драма се разигра на терена в село Рилци, по време на мача между Пирин и ЦСКА от първенството в Елитната група за юноши до 19 години. В началните минута Пирин натисна и стигна до два пропуска пред вратата на червените. В 21-ата минута орлетата дори изпуснаха дузпа, отсъдена за нарушение срещу Иван Атанасов.

Зад топката застана капитанът Асен Крушовски, който стреля високо над вратата. гостите се окопитиха и в 45-ата минута Борислав Будинов изведе ЦСКА напред в резултата, след като засече с глава центриране от фаул на Радослав Илиев. В началото на второто полувреме ЦСКА пропусна отлична възможност да удвои аванса си.

Будинов стреля с глава, а вратарят на Пирин изби топката, която се озова в краката на Митко Митков и той нацели напречната греда, последва шут на Александър Иванов, който също беше спасен. Момчетата на Васил Петров стигнаха до изравняване, а точен в 68-ата минута бе Иван Атанасов. последваха пропуски и пред двете врати, а в 4-ата минута на добавеното време роденият в Благоевград Асен Дончев центрира от фаул, вратарят на Пирин изби удар на Огнян Николов, а при добавката Жулиан Манолов донесе победата на ЦСКА.

Марти Иванов


Още за: терен   рилци   години   врата   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
29 Октомври 2018 10:33 | Пиринец
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Изписват правилно отбора на гостите, цска-микре-ловеч-софия..


29 Октомври 2018 18:33 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нещо си се объркал говедо28932. Образовайте се малко


30 Октомври 2018 05:02 | Пиринец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Извинете ме, преди бяхте цска с тире, сега сте отбора от Микре:)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар