Доскорошният треньор на Миньор (Перник) пое Беласица (Петрич)

02 декември 2017 15:12   1 коментар   4697 прочита


Бившият наставник на Миньор (Перник) Данаил Бачков е новият старши треньор на Беласица (Петрич), съобщи на извънредна пресконференция управителят на ОФК Беласица Георги Петров.

Бившият футболист на Левски ще бъде представен официално следващата сряда, 6 декември, преди контролния мач срещу юноши старша възраст на Вихрен Сандански, който ще се играе на терена в село Коларово, предаде sportal.bg. Междувременно Георги Петров обяви официално, е Марти Таушанов и първия напускащ отбора футболист, който ще облече на 14 декември екипа на ЦСКА-1948 на официално парти на отбора.

М. Иванов


Още за: Беласица   треньор   Перник   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
02 Декември 2017 16:42 | петричанин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Поредната заблуда от, най- великия футболист, от Кавракирово с която ще излъже и кмета и футболната общественост само и само да прикрие своите грешки и манипулации с който изгони ЧОВЕКА и тренюра уважаван и искан от всички футболисти на Беласица Ангел Славков, при който отбора имаше облик, колектив, настроение за игра, почерк и много други положителни неща особено за подрастващите футболисти, но уви сегашния управител се гъзи и мазни дори и политически на власта само и само да отърве своята кожа, но това пречи на развитието на футбола ни в обшината.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар