Димитър Бербатов във VIP - ложата на Уембли, гледа бившите си отбори

03 ноември 2016 09:44   4470 прочита


Димитър Бербатов изненадващо се озова на стадион Уембли, за да наблюдава мача между бившите си отбори Тотнъм и Байер Леверкузен. В компанията на мениджъра си Емил Данчев, Митко бе във VIP - ложата на стадиона и проследи всичките 90 минути на срещата от груповата фаза на Шампионската лига.

Не е ясно кой отбор подкрепяше благоевградчанина, но със сигурност спомените му в този турнир са свързани с Байер, а не с Тотнъм. С аспирините през 2002 г. Митко стигна до финал в Шампионската лига, загубен с 1:2 от "Реал" (Мадрид). По-късно той още два пъти стигна до решаващ мач за купата с "Манчестър Юнайтед", но ги загуби от "Барселона", като във втория дори не беше в групата. С лондончани пък спечели купата на Лигата именно на Уембли, през 2008 година, когато вкара дузпа за победата с 2:1 над Челси.

Присъствието на Бербатов на Уембли донесе късмет на Байер, който спечели с 1:0 над Тотнъм. Преди мача Митко даде интервю за BBC Radio 5, в което заяви че иска отново да играе във Висшата лига на Англия. 35-годишнията нападател подчерта, че е свободен агент и няма нищо против да играе отново футбол на високо ниво. За сега обаче нито един отбор на Острова не проявява интерес към нападателя.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар