Десподов от Кресна влезе и Каляри обърна Парма

17 февруари 2019 12:13   14287 прочита


Отборът на Каляри постигна знаков обрат за кампанията си в италианската Серия А, надвивайки гостуващия Парма с 2:1 в пореден мач от 24-ия кръг на Ботуша. Българският офанзивен футболист – Кирил Десподов, влезе като резерва на „Сардиния Арена” в 56-ата минута, заменяйки Алесандро Дейола.

Престоят му на стадиона на Каляри бе първи за българина пред феновете на новия му клуб. В самия край на срещата Жоао Педро получи втори жълт картон и бе изгонен от съдията.

Бразилският нападател пък е един от първите избори на треньора на Каляри за позицията на футболиста от Кресна, Кирил Десподов. Парма дръпна напред в резултата като гост в 40-тата минута, а точен за „дуковете“ бе Юрай Куцка.

Второто полувреме зрителите в Каляри станаха свидетели на пълен обрат след два гола на нападателя Леандро Паволети – (65′ и 85′), пише pirinsport.com. По този начин Каляри се изкачи във временното класиране и вече е 14-и с 24 пункта. Парма пък остана 12-и с 29 точки. В идния кръг Десподов и Каляри гостуват на Сампдория.


Още за: десподов   Кресна   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар