Десподов гледа, Каляри пада от Рома

28 април 2019 10:58   4 коментара   6489 прочита


Отборът на Рома постигна класически успех с 3:0 над Каляри в среща от 34-ия кръг на Серия „А“. Римляните поведоха с гол на Федерико Фацио с глава в 5-ата минута. В 8-та Хавиер Пасторе удвои преднината на тима си, а в 86-ата Александър Коларов направи резултата класически. Футболистът от Кресна Кирил Десподов остана на резервната скамейка за сардинци и не влезе в игра, като в предни позиции за отбора действаха Жоао Педро и Леонардо Паволети. Срещата между двата тима на „Олимпико“ бе от голямо значение за тима на Клаудио Раниери, който влезе в Топ 4 преди мачовете на директните конкуренти на тима за класиране в Шампионска лига – Милан и Аталанта.

Срещата започна повече от добре за Рома и отборът поведе още в 5-ата минута с гол на Федерико Фацио, пише Pirinsport.com. След центриране от ъглов удар защитникът се възползва от доста слаба изява за Лука Чепители, като стреля с глава към вратата на Алесио Краньо. Топката се отби в страничния стълб и въпреки че стражът успя да се намеси, кълбото премина голлинията с пълния си обем.

Три минути по-късно Хавиер Пасторе удвои преднината на „вълците“ с превъзходен удар от границата на наказателното поле, при който топката попадна точно в долния десен ъгъл и не остави шансове на Краньо за намеса. Каляри отговори в 12-ата минута с удар на Леонаро Паволети, който бе намерен от Жоао Педро в наказателното поле. Антонио Миранте обаче парира удара на италианския национал. Алесандро Флоренци се размина с гола в 39-ата минута, след като стреля неточно в аут от добра позиция.

Две минути преди края на първата част тимът на Клаудио Раниери удари греда. Стефан Ел Шаарауи проби по десния фланг, пусна топката в наказателното поле, където Един Джеко пропусна подаването, а Хавиер Пасторе стреля технично към горния десен ъгъл. За радост на Алесио Краньо топката се отби в напречната греда и не влезе във вратата му.

В 55-ата минута късметът покри отбора на Каляри за втори път. Удар на Един Джеко се отби в тялото на Лука Чепители, а след това и в гредата. В 74-ата минута Един Джеко прати удара си над вратата от няколко метра пред голлинията.


Още за: десподов   Каляри   Рома   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
29 Април 2019 01:15 | Inessa fek
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Прическа "Хвостик из хвостиков"
-----
всем успеха...


29 Април 2019 01:17 | Angelina hok
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пикап УАЗ-2760 "Сталкер" Pickup UAZ-2760 "Stalker"

узнай...


29 Април 2019 23:50 | Николай
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Жалко за Киро. Жалко за ЦСКА. Така ли се печели! Продаваш добрите и вземаш боклуци да ги учиш на футбол. Сега разбирам, че гришата е само един малък бизнесмен.


23 Май 2019 03:33 | Gloreta fek
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мой Ночнои? Уход за Кожей ?? | My Korean Skincare Routine¦
-----
всем успеха..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар