Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

ƒецата на —ептември —имитли със загуба на мини световното по футбол


24 юни 2018 17:06   2489 прочитаћини —ветовното по футбол тече с пълна сила. ѕредставителите на —имитли, най- малките футболисти на отбора —ептевмри( —имитли) се представ€т достойно, въпреки днешната си загуба. »грачите на јнтон Ѕачев, загубиха с 4:1 от отбора на Ћокомотив (—офи€), който е един от основните претенденти за купата. ѕопадението за —ептември- беше дело на ћитко јтанасов. ‘утбилистите ни, представ€щи школата нс —ептевмри(—имитли) имаха доста положени€ за голове и не се представиха никак зле на терена, но късметът на беше ст€х. ¬ъпреки загубата, децата получиха много похвали от организаторите на форума, както и от наблюдаващите треньори на други отбори.

—ледващата среща за —ептември (—имитли) е на 27-ми юни, когатоо ще се изправ€т срещу отбора на ќлимпи€ (—офи€). —лед равенство или победа в този двубой, децата ни имат шанс да се класират за следващи€ кръг на световното,което е целта на отбора.

ћарти  ирилов

ќще за: деца  симитли  мач ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.