Деца от школата на европейския гранд Бенфика ще гостуват в Благоевград

09 август 2018 13:23   1 коментар   5240 прочита


Осем отбора ще се включат в VI Международен турнир по футбол за деца, родени 2004г. - „Купите на Община Благоевград“. Жребий определи и кои отбори излизат един срещу друг на терена.

В присъствието на заместник- кмета по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова и директора на Детско-юношеската школа на ОФК "Пирин" Благоевград Васил Петров бяха съставени групите.

“Тази година турнирът по футбол за деца, родени през 2004г., ще се проведе от 27 август до 2 септември. Много се радвам, че ФК "Бенфика" Лисабон, Португалия успяха да включат именно нашия турнир в програмата си. Това е една от най- добрите детски школи, заедно с тази на ФК "Динамо" Загреб.“, каза зам. -кметът Христина Шопова и пожела много успехи на всички участници в турнира, както и след време това да е поколението, което ще изведе националния отбор на България на Световно първенство. Жребият бе изтеглен от младите надежди на ОФК "Пирин".

Тегленето определи, в „А“ група да бъдат ПФК „Славия“, ФК „Апоел“ Никозия, Кипър, „Цървена звезда“, Белград, Сърбия и ФК „Динамо Загреб“ Загреб, Хърватия. В „Б“ група ще бъдат отборите на ПФК „ЦСКА“ София, България, ОФК „Пирин“ Благоевград, България, ФК „Войводина“ Нови Сад, Сърбия и „Бенфика“ Лисабон, Португалия.

Марти Иванов


Още за: отбори   турнир   футбол   деца   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
12 Август 2018 20:09 | ....
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Христинке заради сина ти ли правиш този турнир!!
Пари за Пирин, няма но за турнира ще има, окъде.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар