Дани Златков излиза за втори път срещу родния си “Пирин” на стадион “Христо Ботев”

06 август 2015 14:05   2 коментара   6052 прочита


Българският Роналдо Даниел Златков за втори път ще излезе срещу родния си клуб “Пирин”, в мач на стадион “Христо Ботев”. Първата му изява срещу орлетата бе през септември 2010 година, когато Златков бе в състава на “Миньор” Перник. Тогава двата тима завършиха наравно 1:1, а по ирония на съдбата Дани отново ще играе срещу благоевградчани с жълто- черен екип. Това ще се случи в неделя на мача “Пирин” – “Ботев” от първенството на “А” група. Дани Златков има и една победа в актива си срещу родния “Пирин”.

Благоевградчанинът отбеляза гола при победата на “Миньор” срещу “Пирин” с 1:0 през същия сезон 2010-2011 година, оказала се последен за орлетата в “А” група. Срещу Дани Златков ще излязат цели четири човека играли в онзи мач през 2010 година. Това са Юлиян Попев, Александър Якимов, Александър Дюлгеров и Антон Костадинов. Сега “Пирин” отново е в “А” група, а Златков защитава цветовете на “Ботев”. Предстоящият двубой е изключително важен и за двата тима.

И “Пирин” и “Ботев” нямат победа от началото на шампионата, като пловдивчани имат две точки, а орлетата само една. Златков е готов за сблъсъка с родния си клуб, като осъзнава че ще бъде подложен на словесни атаки от страна на феновете на “Пирин”. Това обаче не го притеснява и ще даде всичко от себе си за първа победа на “Ботев” в първенството. Главен съдия на мача в неделя е Драгомир Драганов.

Лъчо Петров


Още за: Д. Златков   клуб   изява   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
06 Август 2015 16:24 | Муньо
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Ало, сверете си инфото-тозик НИКОГА не е играл в мъжкия отбор на Пирин.


08 Август 2015 14:52 | tyti
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоя е много грозеееен.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар