Д. Бербатов пред сензационен трансфер в Испания или Турция

18 ноември 2013 13:28   2 коментара   9951 прочита


Сензационен трансфер може да разтърси зимния прозорец. Димитър Бербатов е сред вариантите за нов играч на Барселона, пишe испанското издание Sport.

Българският нападател не се чувства добре във Фулъм, където и играта му не върви особено. Той има желание да се махне, а името му е в списъка на Тата Мартино.

Наставникът на Барса е решил, че има нужда от нападател, след като Лионел Меси се напоследък изпитва проблеми с контузии. Първи избор на Мартино са Серхио Агуеро от Манчестър Сити и Роберт Левандовски от Борусия (Дортмунд), но е много вероятно те да не искат да напуснат клубовете си в момента. Според Sport, следващите в списъка на желаните от испанския шампион са Димитър Бербатов, Мирослав Клозе и Дидие Дрогба.

В Турция пък се говори, че Трабзонспор ще направи нов опит да привлече българския нападател през януарския трансферен прозорец.

И турската преса обаче споменава за инререса на Барселона към Бербо. В Трабзонспор се надяват да убедят 32-годишния българин да се присъедини към други две от големите звезди на отбора - бившите играчи на Челси Флоран Малуда и Жозе Босингва. Турският клуб имаше интерес към Бербатов още през лятото, но тогава нападателят отказа да напусне Лондон.


Още за: Д. Бербатов   трансфер   вариант   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
18 Ноември 2013 16:20 | Муйо
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

И какво му е сензационното? Отдавна се знае, че Барбито ще го изритат възможно най-скоро, само гледат да докопат колкото може повече мъни!


18 Ноември 2013 17:02 | 12
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Този никъде не го искат! Каква сензация! За нищо не става!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар