ЦСКА-София се разделя с халфа от Добринище Б. Галчев

19 октомври 2016 12:50   2 коментара   4634 прочита


Халфът Борис Галчев почти сигурно ще напусне ЦСКА-София през зимата. Футболистът, който носеше капитанската лента на тима от "Борисовата градина", изпадна в тотална немилост след свои медийни изяви. Той е наказан да не попада в групата за официалните мачове и нищо не предвещава санкцията да отпадне. Галчев не беше допуснат до мача с Левски, като дори не тренира в последното занимание, пише "Тема спорт", цитирани от Спортал.бг. Той няма да попадне и за предстоящия в петък мач с Монтана в Ловеч.

Срещата е с начален час 20,00. Това ще е пети пропуснат мач за Галчев и е ясна индикация, че 32-годишният футболист от Добринище ще бъде освободен. Галчев отказва да се покае за публичните си изявления, които ядосаха ръководството. Става въпрос за изказванията за разделение между феновете, както и претенциите, че чужденците трябва да показват повече на терена.

М. Иванов


Още за: Борис Галчев   халф   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
19 Октомври 2016 21:16 | ЧЕРВЕН травестит
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

БАБУДЖЕР..... АЙДЕ НА СЕЛО СЕГА-----


20 Октомври 2016 13:20 | козар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Последния мохикан! Последния истински чорбар напуска Литекс. Наказан за това, че казва истината! Нищо че половината голове на отбора са след пасове на Галчев!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар