ЦСКА с интерес към трима футболисти на Банско

14 декември 2015 13:02   3710 прочита


Интересен трансфер е на път да реализира ЦСКА. Треньорът Христо Янев иска да подсили състава си за предстоящите битки през пролетта, когато „армейците" ще търсят освен нови рекорди във „В" група и класиране за финал в турнира за Купата на България.

Трима от набелязаните са футболисти на втородивизионния Банско. Един от тях е защитникът Димитър Везалов, чийто договор с „козлите" изтече. Той е в плановете за селекция и на треньора на Локо (Пд) Христо Колев, но не е изключено да се появи и в Борисовата градина, където Янев го иска за опция в отбраната, след като Бранеков получи сериозна контузия и няма да може да играе до края на първенството. Везалов се прочу с автогола, който си вкара във вратата на Левски, в мача със Славия от последния кръг на сезон 2012/2013.

Заради него „сините" изпуснаха титлата и тя отиде във витрината на Лудогорец. С по-големи шансове от Везалов за трансфер в ЦСКА обаче са други двама, препоръчани от Александър Томаш, пише "Меридиан мач". Това са Цветан Павлов и Янислав Иванов. Последният е вътрешен халф със силен ляв крак, който започва кариерата си в „армейската" школа, но по-късно се мести на „Герена", недоволен от условията в ЦСКА. Според източници от „червения" клуб Иванов е най-близо до преминаване в тима на Христо Янев.


Още за: трансфер   битки   рекорди   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар