Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

„асове до големи€ финал на ћеждународни€ турнир Д упите на ќбщина ЅлагоевградУ


1 септември 2018 17:44  3 коментара   3458 прочитаќт 22.00 часа днес на стадион „’ристо Ѕотев“ ще бъде истински футболен празник. ќсем отбора от Ѕългари€, ѕортугали€, ’ърватска, —ърби€,  ипър показаха класа и футбол на световни ниво в рамките на една седмица.

‘иналите се игра€т на благоевградски€ стадион „’ристо Ѕотев“ . —рещите за 3 и 4-то м€сто са от 19:00 часа, а определ€щи€т първо м€сто мач започва от 20.30 часа.

 ласирането до този момент определи 8 м€сто за ќ‘  „ѕирин“, 7 м€сто- ‘  „јпоел“, 6 м€сто- ѕ‘  „—лав舓 и 5 м€сто за ѕ‘  „÷— ј“.

ѕо традици€, награждаването ще се проведе след последната и решаваща среща.  ой ще грабне първото м€сто, жители и гости на Ѕлагоевград могат да вид€т на стадион „’ристо Ѕотев“ от 20.30 часа. ¬ходът, за всички почитатели на един от най- обичаните спортове, е свободен.

 

 ќще от: —порт
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

1 септември 2018 20:20 | ƒон  оци
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

јууууу ѕирин на кое м€сто са?  ои заплатаджи€ нищовършещ е треньор? јууууут! Ќе ви е срам. —ъсипахте всичко.


1 септември 2018 20:53 | трифонов
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

≈ƒ»Ќ  ќћѕЋ≈ —ј– — Ѕ–»“ќЌ


2 септември 2018 08:28 | гаантирано
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

ерден с 516 жители победи пирин благоевград във втора лига. “ова е резултата от далновидното управление на клуба от камбитов, благов и попов. «а съжаление отиваме към изпадане във ¬ група - т. е ще се върнем там където б€хме и преди кмета-слънце-архитект. »наче пак имаше и зар€...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.