Бодуров преговаря с ЦСКА?

06 юни 2016 12:16   3280 прочита


Защитникът от Благоевград засечен да излиза от среща с ръководството

Националът Николай Бодуров бе видян да излиза от офисите на Гриша Ганчев, а темата вероятно е трансфер в ЦСКА. Благоевградчанинът в момента е собственост на английския „Фулъм“, който го даде под наем на датския „Мидтиланд“ от Нова година. Възможно е следващата аренда на играча да е новото дружество на ЦСКА със собственици Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

Бодуров може да е второто голямо име в мащабната селекция, която готви ЦСКА след привличането на вратаря на „Черно море“ Георги Китанов.

С екипа на датския шампион Бодуров дори триумфира с 2:1 в Лига Европа срещу „Манчестър Юнайтед“, но тимът падна с 1:5 на реванша на „Олд Трафорд“.

Специален изпълком по казуса с ЦСКА засега не се планира. Лицензионната комисия и важни фактори в БФС ще се срещнат, за да разгледат за последно документите на новосъздадения клуб, предаде "Труд". Всички информации сочат, че няма причина ЦСКА да не бъде допуснат до участие в „А“ група. Според мнение във фейсбук на адвоката по спортно право Радостин Василев няма да има проблеми и за стадион „Българска армия“. Сегашният ПФК ЦСКА АД има договор за използване на арената срещу инвестиции, които обаче от година не прави.

След третото си място на турнира „Асикс Мастърс“ вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков остана в София. Явно причината са дискусиите по темата с бившия му клуб. Президентът Борислав Михайлов също не пътува с националите за „Кирин Къп“.

В. Стефанов


Още за: Н. Бодуров   трансфер   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар