Благоевградският защитник Н. Бодуров ще играе в ЦСКА-София

22 януари 2017 14:52   4 коментара   8085 прочита


Благоевградчанинът Николай Бодуров ще играе за ЦСКА през пролетния полусезон в Първа лига. Защитникът се присъедини към „червените“, след като не успя да си намери отбор в чужбина. Тази седмица той бе на шестдневни проби в кипърския АПОЕЛ (Никозия), но там се отказаха от услугите му.

За последно Бодуров игра през май за датския „Мидтиланд“, където бе под наем от английския „Фулъм“. През есента играчът бе близо до договор с ЦСКА, но реши да си търси отбор в чужбина, съобщава "Труд". В петък юношата на „Пирин“ стана баща. Приятелката му Вероника роди момиченце, което двамата решиха да кръстят Никол.

Бившият съотборник на Бодуров в националния отбор Валери Божинов също не успя да се уреди с трансфер и остава в сръбския „Партизан“. Нападателят е бил близо до преминаване в азербайджанския „Габала“, след като участникът в груповата фаза на Лига Европа отправил оферта, която „не може да се откаже“.

Именно заради евентуалния трансфер асът на „Партизан“ останал в Белград и не заминал на лагера в Словения заедно със съотборниците си. Божинов бил съгласен и дори събрал багажа си, но двата клуба не се разбрали и трансферът пропаднал.
„Оставам в „Партизан“, заминавам на лагер в Словения – обяви българинът. – Искам да стана шампион с „Партизан.“
Освен „Габала“ сред кандидатите за подписа на играча бяха клубове от Турция, Гърция и Япония, но явно офертите им не са задоволили претенциите на белградския гранд.

М. Иванов


Още за: бодуров   ЦСКА   трансфер   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
22 Януари 2017 17:04 | Kiril
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Сребролюбците Манолев и Бодуров използваха базата на Пирин за да поддържат форма безплатно и да се продадат в Литекс. Може и да са били някога юноши тук, но обичат само мангизите и нищо друго!


22 Януари 2017 17:34 | 1922
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

кико прав си 100% ви сребролюбци ....ма да си играят в отбора на ЛЕКС лавеч и да мааат хикс след хикс


23 Януари 2017 07:01 | ...
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Стига глупости бе писачи горе!
Кой работи без пари!
Вие в комунизма ли сте още!
Т. е в 20 век, а е стига глупости.
Където ти плащат най добре там работиш.


23 Януари 2017 14:09 | Пирин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ало комерсиалния ... Правилно мислиш! Защо тогава тези двамата не си плащат за да поддържат форма, пък после да ходят и в Реал Мадрид? Значи те ще ползват безплатно база и треньори, а не дават нищо за клуба. Прав е Кико, прав е! И той това казва - не трябва да има безплатен обяд!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар