Благоевградският национал Ст. Манолев: Не съм доволен от мача с Италия

05 април 2015 15:01   4778 прочита


Националът от Благоевград Станислав Манолев обяви, че не е доволен от представянето на тима срещу Италия. През последните години Манолев е един от най-добрите български играчи, а в момента показва високо ниво и в Русия в отбора на „Кубан“ (Краснодар), където се събра с добрия си приятел Ивелин Попов.

„Аз лично не съм доволен. Според мен можеше да се представим още по-добре и да победим. Естествено, че имаме шанс за класиране. Всичко си зависи от нас!“, заяви благоевградчанинът пред gol.bg. Според него сме изпуснали победата заради натрупаната умора в края на мача. „Може би накрая се поизморихме и в някои позиции имаше закъснение при покриването на зоната и се стигна до изравняване. Ако се бяхме противопоставили с добри контраатаки, можеше да победим убедително.

Лично аз нямам никакви притеснения на коя позиция играя. Но смятам, че този мач щях да съм по-полезен като халф. Петев е млад и амбициозен треньор. Работи по негови методи като всеки специалист. Затова не мога да го сравня с Любослав Пенев. Треньорът избра новия ни капитан. Но за целия тим няма значение кой носи лентата, стига отборът да върви в правилната посока“, заяви Манолев.


Още за: манолев   мач   Италия   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар