Благоевградските шампиони на България по минифутбол Сборная ще покажат купата на почивката на Пирин-Берое

03 май 2017 19:47   14672 прочита


Отборът на Сборная Благоевград, който триумфира с титлата в Шампионска лига на България, ще покаже престижния трофей на почивката на мача от "А" група между Пирин и Берое в Благоевград на 6 май.

Отборът на Сборная, който победи след драматично изпълнение на дузпи софийския Вадиас на финала, ще зарадва феновете на футбола на малки вратички с презентация на престижното отличие пред феновете на футбола в Благоевград.

Именно този град бе домакин и на финалите на Шампионска лига на България, организирана от Българска асоциация мини футбол. На финална четворка в гр.Благоевград участваха още тимовете на Имхотеп Пловдив и Голд Инс от София.

Със спечелената титла отборът на Сборная си извоюва правото да представя България на шампионата на Стария континент по мини футбол - Шампионска лига на Европа. През тази година изданието на престижния европейски форум ще бъде в Марибор, Словения.

Интересно е да се отбележи, че Сборная е бившият тим на голмайстора Иван Цветков, който в краткосрочната си пауза от големия футбол, играеше именно за мини футболния тим. Именно той изгледа мачовете на колегите си.

В редиците на Сборная пък личаха имената на Георги Даскалов и Петър Златинов, направили име с кариера зад граница.

М. Кирилов

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар