Благоевградчанката Ралица Траянова със злато от Европейското първенство по таекуон-до ITF

01 май 2017 15:23   2 коментара   17161 прочита


Състезателката на клуб Фолкън Благоевград Ралица Траянова спечели златен медал в дисциплината самозащита на завършилото късно снощи Европейско първенство по Таекуон- до ITF в Ливърпул. Ралица се представи най-добре на коронната си дисциплина, а преди това грабна и бронз на спаринг. Нейните съотборници Фолкън Дени Велев и Никола Николов заслужиха сребърен медал на самозащита и специална техника.

С титла от последния ден е Йордан Стоев на силов тест. Малко не достигна в същата дисциплина и на Амалия Колева да повтори титлата си от последните две европейски първенства. Този път тя остана втора. Никола Николов остана втори в специалната техника при мъжете, като само едно подхлъзване го лиши от заслужена европейска титла.

Националният отбор на България по Таекуон-До ITF отново е трета сила в Европа. Националите ни спечелиха 42 медала на първенството на Стария континент в Ливърпул и се наредиха на трето място в комплексното класиране след Русия и Украйна. Активът на българите е 11 златни, 11 сребърни и 20 бронзови отличия. Следващото Европейско първенство през 2018-та година ще се проведе в столицата на Естония -Талин. Тази вечер с полет от Ливърпул националите кацат на летище София в 23.00 часа.

М. Кирилов

2 коментара
01 Май 2017 18:34 | Гост
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Това злато принадлежи и на Илиан Томанов и Любомир Бакалски, не само на Ралица.
Така, че заслугите НЕ са само нейни! От кога дисциплината Самозащита награждава само един от участниците?!?!?!


01 Май 2017 19:42 | alisancho37
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В нашем магазине можно купить чемоданы самых актуальных разновидностей. Все они произведены из качественных материалов. Ваш багаж на время путешествия будет в абсолютной безопасности. В нашем магазине штат представлен квалифицированными менеджерами, чья работа отличается большим профессионализмом. Наша работа направлена на то, чтобы Ваше путешествие проходило в комфорте, чему способствуют наши чемоданы.
Подробно на нашем сайте
chemodany. moscow




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар