Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанката ƒиана —то€нов дебютира в –али “върдица с нов автомобил


9 юли 2018 10:36  1 коментар   5390 прочитај—  ƒиамо вече има свои екипаж и в Ѕългарски€ рали шампионат. ƒиана —то€нова с навигатор »ванела »ванова и нови€т им автомобил ’онда —ивик дебютираха в първи€ кръг от шампионата –али “върдица.

Ќамерени€та на екипажа са да се участва във всички кръгове, ако разбира се н€мат проблем с автомобила. ƒиана и »ванела са единствени€т дамски екипаж сред мъжете в шампионата. јвтомобилът Honda Civic Tary R е закупен от √ърци€, като с него ще карат в клас R3. “ъй като това бе първо участие на момичетата с нови€ автомобил, те не търсеха класиране, а опознаване на колата, с ко€то се състезават за първи път.

—ъвсем очаквано те не усп€ха да се качат на подиума, но завършиха на 17 м€сто в крайното класиране от стартирали 27 екипажа. ћирослав јнгелов и ≈ди —авов с Ўкода ‘аби€ спечелиха 14- то издание на –али “върдица. “ака јнгелов поведе в национални€ рали шампионат, който започна малко по - късно от обичайното. Ќа второ м€сто останаха “ихомир —тратиев и ƒобрин Ѕорисов с ѕежо 208.

ќще за: диана сто€нова  рали  кола ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

9 юли 2018 10:50 | ∆урналист
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јвтимобил?  олега оправете си заглавието.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.