Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанинът —трахил ѕопов с голов пас при победа на "лъвовете"


10 септември 2018 11:25  1 коментар   3766 прочитаЌационалът —трахил ѕопов, който даде паса на –адослав ¬асилев за гола срещу Ќорвеги€, даде сво€ коментар след мача от Ћигата на нациите. Ѕивши€т футболист на Ћитекс призова феновете да гледат положително на "ј" отбора на Ѕългари€.

"»зпълнихме тактическите указани€ и спечелихме. ѕоказахме характер след един тежък мач в четвъртък, имахме малко време за възстанов€ване. ƒнес се раздадохме до край, прекъснахме негативната сери€ срещу Ќорвеги€, както срещу Ўвеци€ преди година, апелирам хората да ни подкреп€т и да почнат да гледат по-положително, ние не сме √ермани€ или ‘ранци€.

— такива мачове ще накараме хората отново да се върнат на трибуните.  ак стана наши€т гол? ¬ид€х –ади ¬асилев, не сме се разбирали предварително, вид€х движението му в наказателното поле, хубава атака се получи. Ћига на нациите е добър турнир, по-добре е от при€телските мачове, всеки официален мач е в плюс за национални€ отбор", каза —трахил ѕопов след срещата в —офи€.

"Ћъвовете" стартираха сво€ купон в съблекалните на национални€ стадион, като обща снимка на героите вече се завърт€ из социалните мрежи. Ќа не€ €сно си личи, че български€т щаб спазва новата си традици€ и ще отпразнува големи€ си триумф с пица и бира така, както беше и след победата над —ловени€ преди н€колко дни.

ћарти »ванов

ќще за: —трахил ѕопов  гол  Ќорвеги€  асистенци€ ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

10 септември 2018 16:17 | »ли€ ƒимитров
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

Ѕългари-ёнаци да сте живи и здрави и все така да ни радвате
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.