Благоевградчанинът Бодуров изваден от състава на ЦСКА-София заради отказ да преподпише?

14 май 2019 10:37   1 коментар   7329 прочита


Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров няма да играе за отбора до края на сезона. От “Армията” обявиха, че причината за това е контузия, която мори защитника и не му позволява да тренира. Според слуховете от Борисовата градина обаче причината бранителят на де е в състава е съвсем различна. Изглежда става дума за познатата не само в България треньорска или по-точно в случая - шефска травма. В основата й е примамлива оферта за Бодуров от клуб от Казахстан. Именно тя го е накарала да не преподписва контракта си с ЦСКА-София, който изтича през лятото, уточнява спортал.бг

Бодуров е пожелал да напусне “Армията” и да завърши кариерата си в чужбина, където ще взима много повече пари. Това обаче не се харесало на шефовете, които наредили да не играе до края на сезона и да не тренира с отбора. Към днешна дата защитникът върти обиколки докато съотборниците му тренират.

В Борисовата градина се говори, че мярката срещу Бодуров може и да повлияе на решението му и да го накара да остане на “Армията”. Според други информации обаче той вече има договор с казахстански отбор и със сигурност напуска. 33-годишният защитник е приел офертата, защото в новия си отбор ще получава много по-голяма заплата от сегашната. Предполага се, че новият му клуб ще бъде Ордабаси.


Още за: Н. Бодуров   отбор   сезон   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
14 Май 2019 11:11 | Любо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А.... Едно време цска - София беше просто Литекс.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар