Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанин пропътува 3500 километра, за да спечели два медала от държавното първенство по канадска борба


17 април 2018 10:06   3864 прочита—ветовни€т шампион ¬алентин √осподинов пропътува 3500 километра, за да участва в 22- то държавно първенство по канадска борба в Ѕанско. –азсто€нието от ƒубай до Ѕлагоевград се оказа преодолимо преп€тствие за ¬альо. Ќационалът не само, че взе участие, но и спечели златен и сребърен медал в кат. до 75 килограма.

Ќа л€ва ръка √осподинов надви на финала ’ристо ƒелиджаков, а на д€сно отстъпи пред състезател€ на клуб ¬итоша. ƒвамата ще представ€т Ѕългари€ на предсто€щото ≈вропейско първенство по канадска борба в —офи€ от 25 май до 3 юни. ѕрез последните три месеца ¬альо работи в ƒубай и н€ма време да води пълноценна подготовка, но това не му пречи да демонстрира класа на първенството.

¬ кра€ на седмицата бивши€т състезател на клуб —партак Ѕлагоевград се връща отново в ќбединените арабски емирства, където ще продължи работа, до началото на европейското първенство.

ћарти ѕетров

ќще за: ¬алентин √осподинов  участие  борба ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.