Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

Ѕивши€т национал »ван Ѕандаловски поддържа форма с колоездене в ѕирин планина


6 юли 2018 14:18  1 коментар   8873 прочита‘утболистът на ,,Ѕерое' »ван Ѕандаловски с пр€кор „Ѕандата“ намери и друг начин да поддържа атлетичното си т€ло. 31-годишни€т бивш национал изб€га от жегата, за да покара колело в покрайнините на ѕирин. “атуирани€т десен бек разпусна сред природата след дълга тренировка в Ѕанско, където лагерува с отбора си.

ќт 2018 година Ѕандаловски е част от старозагорски€ тим, като преди това е играл за местни€ ,,¬ере€', а през 2016 е съотборник на ¬алери Ѕожинов в сръбски€,, ѕартизан' Ѕелград.ѕрез 2004 получава повиквателна за Ѕългарски€ национален отбор под ръководството на ѕламен ћарков.
»мето на футболиста е спр€гано с много родни знаменитости, н€кои от които манекенки и попул€рни фолк певици, но той р€дко нафишира връзките си в социалната мрежа.

ƒи€на ћейс

ќще за: бандаловски  пирин  колело ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

9 юли 2018 06:19 | ƒоколенков
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

много му отиват тези татуировки за Ѕ»¬Ў
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.