Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

Ѕивши€т футболист на ѕирин  расимир Ѕезински е част от треньорски€ щаб на ÷— ј-—офи€


15 април 2018 19:25  1 коментар   6115 прочитаЋегендарни€т бранител на ÷— ј  расимир Ѕезински вече е помощник треньор на първи€ отбор. “ой се присъедин€ва към щаба на —тамен Ѕелчев и помощниците му —тефан √енов и ƒаниел ћоралес и заедно с останалите специалисти в отбора ще помага на тима ни да се бори за високите си цели.

 расимир Ѕезински е роден на 29 юни 1961 година в Ѕлагоевград. “ой има записани 245 мача в "ј" група с червени€ екип между 1981 и 1989 и през сезон 1992-1993. ¬ европейските клубни турнири с ÷— ј има 31 мача и 1 гол. „аст е от митични€ тим, който достига до полуфинал за  упата на европейските шампиони през 1982. ѕрез 1989 участва в кампани€та на армейците, ко€то води до полуфинал за  упата на носителите на купи.

 расимир Ѕезински е единствени€т състезател, който има изиграни два полуфинала в ≈вропа с екипа на армейците. ¬ъв визитката си има още пет титли на Ѕългари€ с ÷— ј, както и шест  упи на Ѕългари€. Ћегендарни€т бранител изиграва и 25 мача за национални€ отбор на Ѕългари€.

ћарти ѕетров

ќще за: красимир безински пирин цска ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 април 2018 10:32 | ќбел - √раница!
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ћного години се сражаваш!
Ћюбимец си на всички ни,
признание такова заслужаваш!
Ќа добър час! –аздавай се и нека
с още много години да ни радваш.
Ћюбовта е тво€та пътекаЕ
«вездите не уме€т да зал€зват.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.