Бивш треньор на ПАОК: Сигурен бях, че Бербатов ще отрови съблекалнята

05 август 2016 15:10   2 коментара   7497 прочита


Не ме разбирайте погрешно, той не е лошо момче, обясни наставникът пред медиите

Бившият треньор на ПАОК Ангелос Атанасиадис посочи Димитър Бербатов като основна причина за това преди време да напусне поста си начело на гръцкия гранд.

Настъавникът призна, че не е искал благоевградчанина в тима си, но президентът на солунския гранд Иван Савидис е настоял да работят заедно, заради което напуснал тима.

"Не ме разбирайте погрешно, той не е лошо момче. Но той щеше да получава огромната заплата, милионите, докато останалите момчета получават по максимум 20 хиляди евро на месец. А останалите нямаше как да не научат и това щеше да предизвика недоволството им. Бях сигурен, че той ще отрови съблекалнята ми, пише Блиц Спорт. За да върви един отбор, там трябва да е спокойно", коментира Атанасиадис предaltsantiri.gr.

М. Иванов

2 коментара
05 Август 2016 15:20 | военен
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ех ако можехме по същия начин всички вкупом да им отровим живота на гърците!!!


05 Август 2016 16:35 | фен
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Тоя, няма някъде да отиде и да не създаде дразги, няма тренъор със който да не спори и да не се е скарал, как го търпат още не знам, и остави друго, ами да искат да го вземат в клубовете си, тоя циркаджия отдавна приключи със футбола на никой не трябва да се сърди -ЗВЕЗДЕЛИН




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар