Бивш бразилски национал излиза срещу Пирин

30 януари 2017 11:59   4256 прочита


Бразилският нападател Вагнер Лав ще тормози защитата на Пирин, в предстоящата контрола между турския Аланияспор и орлетата. Мачът ще се играе на 7 февруари в турския курорт Алания, където благоевградчани са на подготовка. Вагнер Лав е многократен шампион на Русия и носител на купата на УЕФА с ЦСКА Москва, двукратен победител Копа Америка с Бразилия. 32 - годишният нападател е играл за Монако, Шандонг Луненг и бразилските Палмейрас, Фламенго и Коринтианс. Аланияспор води битка за оставане в Супер лигата на Турция и няма победа в първенството от 25 ноември 2016 година.

В същото време програмата на ОФК Пирин до края на подготовката в Турция е вече ясна. Орлетата ще изиграят общо 5 контролни срещи.

Днес от 14:30 българско време орлетата излизат в мач срещу Ворскла Полтава. На 2.02 от 17:00 е контролата с Нефтохимик Нижнекамск. На 5. 02 от 12:30 е потвърден мачът с Раднички Ниш. На 7. 02 ще се проведе среща с местния Аланияспор, а цикълът от контролни срещи завършва с двубой срещу Миедж Легница от Полша с начален час 17:00.

Марти Кирилов


Още за: Вагнер Лав   защита   Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар