Бербатов стоял заключен цял ден в хотел в Рим, чакайки трансфер в Сампдория

11 септември 2015 15:22   1 коментар   26614 прочита


В Италия бързо разкриха защо трансферът на Димитър Бербатов в Сампдория не се е осъществил. Този път, за разлика от Ювентус и Фиорентина преди години, вината не е на играча, а на самия клуб, който не успял да продаде двама от играчите си. Така Самп не успял да си докара пари за покупката на българската звезда.

Докато клубът се опитвал да уреди нещата, Бербатов стоял заключен в хотелска стая в Рим заедно с мениджъра си и двама адвокати.

Ето какво разкриват в Италия:

"В последният ден на трансферния прозорец (31 август) чакахме да бъдат уредени продажбите на Едер и Сориано, а парите да отидат за Бербатов. Българинът стоя цял ден заключен в хотел „Парко Дей Принсипи” заедно с двама адвокати и мениджър. Договорът щеше да е за 1+1 години със заплата от 1,3 милиона евро на сезона. С бонусите достигаше до 1,6 - 1,7 милиона евро.

Треньорът Валтер Дзенга вече празнуваше, защото щеше да разполага с играч като Бербатов.

Но уви... Сориано остана в Сампдория, както и Едер. Техните трансфери не се осъществиха, а това означаваше, че слагаме край на надеждите за Бербатов. Нямахме икономическата мощ да го вземем. Българинът бе информиран, че няма да можем да подпишем договор и в 3:30 през нощта замина за Лондон... Така Сориано и Едер неумишлено се превърнаха в причината да не вземем Бербатов”.

Както е известно, след провалената сделка Бербатов подписа с гръцкия ПАОК. /sportline.bg


Още за: Д. Бербатов   трансфер   разлика   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
14 Септември 2015 22:59 | ПАОК
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ще стане шампион!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар