Бербатов рухнал психически след поредните критики на треньора Жардим

09 април 2015 12:48   1 коментар   6538 прочита


Димитър Бербатов е изпаднал в дупка преди важните мачове на „Монако" срещу „Ювентус" от четвъртфиналите в Шампионската лига. Първата среща в Торино е следващата сряда, а нашият изобщо не вярвал, че монегаските могат да направят нещо срещу италианския шампион. Нападателят напоследък е в обтегнати отношения с треньора Леонардо Жардим, който го критикува, че не е достатъчно ефективен.

Бербатов бе титуляр за „Монако" в мача от първенството срещу „Сент Етиен" (1:1), завръщайки се след поредно лечение на контузия този сезон. Именно след този мач Митко рухнал психически, тъй като не издържал на поредното конско от страна на треньора Леонардо Жардим, предаде "Всеки ден". Португалецът често го критикува заради ниската му ефективност в нападение, а този път даже повишил тон. Благоевградчанинът изпусна най-чистото положение срещу „Сент Етиен" и това вбеси и без това недоволния треньор. Българинът има само пет гола от началото на първенството във Франция и един в Шампионската лига преди снощния двубой с „Монпелие" от Лига 1. Според Жардим за нападател от класата на Бербатов това било недопустимо.

Шансът на благоевградчанина да докаже нивото си са предстоящите мачове с „Ювентус" от четвъртфиналите в Шампионската лига. В първата среща идната сряда французите са гости на „Ювентус Стейдиъм".

Нападателят обаче изобщо не вярвал, че тимът му е способен да повтори подвига от сблъсъците с „Арсенал". Той бил изпаднал в жестока дупка и по време на тренировки даже не искал да отваря дума за „Ювентус".

Удар по самочувствието на 34-годишния Бербо нанесе и съотборникът му Андреа Раги. Италианският бранител се пробва да шашне сънародниците си, но изобщо не спомена благоевградската звезда, който се води за най-голямата звезда на „Монако". За сметка на това скъса от хвалби 19-годишния Антони Марсиал, който напоследък не спира да бележи. Според Раги именно Марсиал е най-голямото оръжие на френския тим срещу „бианконерите". Чувайки това, 15 години по-възрастният българин се почувствал като бита карта.

От лагера на италианците наляха допълнително масло в огъня. Треньорът Масимилиано Алегри заяви, че „Монако" е много по-слаб от предишния им съперник „Борусия" (Дортмунд), който бе преодолян без проблем от „Старата госпожа".


Още за: Д. Бербатов   мачове   среща   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
09 Април 2015 13:37 | Коста
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Абе нека го пуснатв игра, пък Митко ще натрие носовете на всички критикари.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар