Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Ѕербатов поздрави легенда по любопитен начин (—Ќ»ћ ј)


14 август 2018 09:18   4330 прочитаќтидох да вид€ майка ми и ето какво открих!, написа нападател€


ƒимитър Ѕербатов отправи по любопитен начин специален поздрав към легендарни€ английски голмайстор јлън Ўирър, който днес навърши 48 години.  акто е известно, бивши€т нападател на Ќюкасъл е един от идолите на българина,пише блиц.

" акто ви казах, майките паз€т всичко! ќтидох да вид€ майка ми и ето какво открих! ‘ланелката, ко€то т€ и баща ми направиха за мен, когато б€х на 15 години и б€х гол€м фен на двама души - јлън Ўиърър и ћарко ван Ѕастен. ћечтаех да игра€ във ¬исшата лига с номер 9 и да вкарвам голове като Ўиърър!

¬ крайна сметка усп€х да го постигна! „естит рожден ден от мен и дъщер€ ми на легендата јлън Ўирър", написа бивши€т нападател на ћанчестър ёнайтед под снимка в социалната мрежа „»нстаграм“ с фланелка на Ќюкасъл с є9 на гърба.

ќще за: ƒ. Ѕербатов  поздрав  голмайстор ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.