Бербатов направи прогнози за Шампионска лига

19 септември 2018 10:44   3 коментара   4529 прочита


Ювентус ще достигне до финала, смята благоевградчанинът

Димитър Бербатов сподели в своята рубрика за голяма букмейкърска компания кои са неговите фаворити за достигане на финал в Шампионска лига този сезон.

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед достигна два пъти до мача за трофея с „червените дяволи” (2009 и 2011 г.), но за негово съжаление при нито един от двата опита не успя да вдигне ценната купа.

„Смятам, че Ювентус ще достигне до финала. Техен опонент може да бъдат Манчестър Сити или Барселона”, сподели Бербо, пише Блиц. „Начинът, по който Сити играе, както и футболистите, които имат, разбираемо е да предразполагат, че са фаворит за трофея.

Мисля, че представянето им ще е по-добро, за разлика от миналата година, когато Ливърпул ги отстрани на четвъртфинал”, продължи звездата от Благоевград.

„Реал се раздели с Роналдо, пращайки го в Ювентус, но това не значи, че отборът е станал слаб. Те все още разполагат с чудесни играчи, но смятам, че Барселона ще е по-добрият от двата испански отбора през тази година. Кой може да спечели трофея? Без да сме изгледали все още първите кръгове от груповата фаза, как е възможно някой да каже? Топклубовете са прекалено близо един до друг в този момент", добави Бербатов.

М. Иванов

3 коментара
19 Септември 2018 14:00 | Геле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пълни джобове с Бербо!


19 Септември 2018 19:44 | ХА-ХА
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ТОЯ ПА КОГА ПОЧНА ДА РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ


19 Септември 2018 20:46 | realen
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Бербо, ела да пориташ малко в "Струма" (Марикостиново).
Ела да уважиш родното село.
Мъчим се да влезем в първа бундеслига, но все сме във втора. Трябва ни един техничар да ни вкарва по 25 гола на сезон, ама не можем да намерим.
Ай-ай не се прави.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар