Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

Ѕербатов: ћоже и да приема оферта от ƒубай


26 август 2018 10:44  6 коментара   5247 прочита"«ависи колко е добра", допълни нападател€т от Ѕлагоевград


ƒимитър Ѕербатов не иска да спира с футбола. ∆еланието на най-добри€ български футболист през този век е да продължи да играе. ¬ момента ћитко и негови€т екип прав€т опити да намер€т нов клуб, където нападател€т да рита. “ова евентуално ще бъде последни€т пристан на гениални€ голмайстор в славната му кариера.

"»скам да игра€ още", това е за€вил Ѕербатов на сво€ мениджър ≈мил ƒанчев. ќчакваше се, че това л€то бивши€т голмайстор на ¬исшата английска лига с екипа на "ћанчестър ёнайтед" ще сложи официално край на кариерата си. Ќищо подобно - 37-годишни€т благоевградчанин е жаден за още футбол. «а последно той игра в индийски€ клуб " ерала Ѕластърс". ћитко вкара само един гол за този отбор и напусна през февруари тази година. ќттогава сам поддържа форма чрез упражнени€, йога и футбол на малки вратички.

" огато Ѕербатов реши да приключи спортната си кариера, бъдете сигурни, че той ще излезе и ще го об€ви официално. “ърсим варианти за нов отбор, но ще бъде трудно. ¬се още не знам какво ще се получи. Ќе мога да кажа дали има шанс да го видим отново на терена. ƒай Ѕоже да стане", коментира пред "Ѕългари€ ƒнес" негови€т личен мениджър ≈мил ƒанчев.

«а последно ƒимитър Ѕербатов се по€ви в игра с екипа на "Ѕерое" през юни. Ќападател€т започна като титул€р в контролата на старозагорци срещу "јнортозис". “ой поддържаше форма с клуба, чийто треньор е негови€т добър при€тел јлександър “омаш.

ѕоради тази причина посто€нно се спекулираше, че ћитко може да бъде картотекиран в "Ѕерое" и за мачовете от ѕърва лига. ¬последствие сами€т Ѕербатов категорично отрече възможността да се завърне официално в родни€ футбол. “ой е изкушен да се пробва отново в н€ко€ екзотична дестинаци€, като неотдавна призна за това.

"јко има добра оферта от ƒубай, защо да не приема? ћисл€, че ћарадона е треньор тук. »ма и други чужденци. јко има интерес, звъннете ми", самопредложи се ћитко.

"¬ момента не игра€, така че прекарвам времето си с децата. Ѕоричкаме се с т€х посто€нно, ход€т на балет, тр€бва да са активни. ћоже би в бъдеще ще стана мениджър. ¬секи футболист мисли, че ще бъде добър треньор. Ќие разбираме футбола, но като мениджър е напълно различно", сподели още Ѕербо пред дубайска телевизи€.

“ова л€то нападател€т се отдаде на почивка край морето. “ой съчетава при€тното с полезното. Ѕербатов не спира работата си по сво€та автобиографи€, ко€то см€та да издаде скоро. «аради забавлени€та през ден€ футболистът намира време за не€ късно вечер, когато всички останали сп€т. “огава на спокойствие препрочита различни пасажи - маха нещо, добав€ друго.

"ј истината е, че не е лесно да пишеш книга! “р€бва да си спомниш толкова много неща, дати, събити€, хора, мачове и т.н... Ќо се получава страхотно и н€мам търпение да € прочетете!", сподел€ Ѕербо.

ќще за: ƒ. Ѕербатов  ƒубай  екип ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

26 август 2018 14:37 |  ќ—
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ћитко, престани да се излагаш


26 август 2018 14:47 |
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ћите ти си пич ама тук не искам, там нете търс€т, времето си мина и си остаре като футбалер! Ќакра€ ще си хванеш децката школа и товае! »нече си гол€м ние от Ѕл-д си те подкреп€ме!


26 август 2018 21:42 | ’а-ха
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ћите, и това изпълнение ще е като предишното. Ќ€ма защо да се захващаш и още да представл€ваш. ѕо- добре се вслушай в казаното в горни€ коментар.


27 август 2018 08:25 |  оста
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ћите, що ти тр€бва да те показват като мечка на селски събор. ѕари ли си н€маш, или какво...


27 август 2018 08:33 | ’ан јспарух
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

BERBATO¬ “–≈Ѕ≈ ƒј —≈ ¬Џ–Ќ≈ ¬ –ќƒЌ»я ѕ»–»Ќ » ƒј ѕќћќ√Ќ≈ Ќј ќ“Ѕќ–ј ƒј —≈ ¬Џ–Ќ≈ ¬ ј –‘√ :)))


27 август 2018 10:03 | «а ѕирин
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

—тига сте не занимавали с него . “о€ отдавна тр€бваше да си направи бенифис, сега на 37 г. и в ј окръжна група в япони€ дори не го искат .  акъв ƒубай, какви пет лева .
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.