Бербатов: Готвя изненада за мача на 14 юни

16 май 2017 13:28   3402 прочита


Вече знам кой ще е треньор на моя отбор, допълни звездата

Футболната звезда от Благоевград Димитър Бербатов коментира предстоящия шоу мач с отбора на Луиш Фиго на 14 юни и каза, че подготвя изненада за феновете. Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед говори пред медиите при представяне на спонсорски договор, съобщавайки, че вече е наясно с това кой ще е треньор на тима му за голямото събитие, което ще се състои на Националния стадион "Васил Левски".

"Всички, които сме обявили до момента, са потвърдили, че ще пристигнат. Чувам се постоянно с тях, за да питам дали са във форма. Вече са казали "да". Не мога да обявя никого без неговото съгласие. Сега няма да съобщя нищо ново. Хората, които ще дойдат на стадиона, ще видят, че някой ще се появи изненадващо на самия стадион. Хората, които дойдат на стадиона, ще разберат. Не съм все още запознат кой ще бъде треньорът на отбора на Фиго. За моя знам кой ще бъде, но засега няма да го обявявам. Пуснали сме запитвания и към няколко съдии", коментира Бербатов.

"Това е съвсем различен мач. Мениджърите нямат връзка в случая. Събираме се играчи, които сме показали какво можем като футболисти и хора. Събитието е изцяло благотворително – за талантливите деца, за фондацията на Фиго. Разговорите със звездите? Ако им покажеш нужното уважение и респект, ще ти отговорят със същото. Щом те са ми казали "да", значи знам как да подходя. Спортистите са хората, които са най-здраво стъпили на земята и са постигнали много. Ще бъде добре младите да видят успели хора", каза още Митко, цитиран от Блиц Спорт.

Бербатов бе сред гостите на стадион „Уайт Харт Лейн“ при последния мач на бившия му отбор Тотнъм на това съоръжение. „Спомените остават и те топлят Тотнъм. Беше много хубав момент. Краят на една ера, но започва друга. Това, което се прави там е за добро. Клубът ще има повече приходи от новия стадион, където ще се събират доста повече зрители“, добави благоевградчанинът.

М. Иванов

ОБЯВЕНИТЕ ОТ БЕРБАТОВ ИГРАЧИ ЗА UNITED STARS

* Райън Гигс
* Пол Скоулс
* Гари Невил
* Неманя Видич
* Едвин ван дер Сар
* Патрис Евра
* Христо Стоичков
* Стилиян Петров
* Mартин Петров
* Красимир Балъков
* Роби Кийн

OБЯВЕНИТЕ ОТ ФИГО ИГРАЧИ ЗА ALL STARS
* Роберто Карлош
* Робер Пирес
* Франческо Толдо
* Йенс Леман
* Мичел Салгадо
* Деко
* Максуел
* Нуно Гомеш


Още за: Д. Бербатов   мач   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар