Бербатов е първа цел в списъка на Вердер за лятото

30 юли 2015 12:07   3647 прочита


Както известно време не излизаха никакви информации за бъдещето на Димитър Бербатов, сега втори кандидат се появи за българската звезда. Според авторитетното германско издание "Билд", благоевградчанинът е първи в списъка с нападатели за лятната селекция на Вердер Бремен.

Вестникът се посочва на собствени източници от клуба. Според тях, интересът към 34-годишния ветеран се е появил толкова късно, защото "бременските музиканти" имат нужда от заместник на напусналия Франко ди Санто. Аржентинецът си тръгна едва преди няколко дни.

Шефовете на Вердер вече са обмисляли един вариант, но са се отказали от сделката. Те са смятали да върнат бившия си играч Клаудио Писаро, който също като Бербо е свободен агент. Перуанецът, който след два месеца навършва 37 години, обаче често се контузва и е бил пренебрегнат, така че или ще се върне в родината си, или ще спре с футбола.

По-рано днес в Англия написаха, че българинът е близо до подпис с Астън Вила, като там е бил предложен от добрия си приятел Стилиян Петров. Явно в близките дни ще стане ясно къде ще продължи кариерата на Бербатов. /gong.bg


Още за: Д. Бербатов   бъдеще   звезда   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар