Бербатов бесен на шефа на БФС Б. Михайлов

22 май 2013 17:44   6 коментара   17889 прочита


Президентът на БФС Борислав Михайлов е ядосал много Димитър Бербатов. Митко останал шокиран, когато научил, че Боби е предпочел да гледа финала в Шампионската лига, вместо да присъства на благотворителния мач в неделя, съобщи Блиц.

Босът на футболната централа вече има резервация за Лондон, където в събота ще наблюдава на живо битката между Байерн и Борусия (Дортмунд).

“Бербо не може да повярва, че шефът на БФС няма да е на стадиона в този толкова важен момент. Направо е бесен, но Боби си знае. Дано се вразуми и се появи на мача. Вярно, че единият двубоя е в събота, а другият – в неделя, но има доста полети от Лондон до София”, коментираха пред БЛИЦ близки до нападателя на Фулъм.

Както е известно, на 26 май от 15:15 часа ще се състои двубоя в подкрепа на Стилиян Петров и децата на България, болни от левкемия. Един срещу друг на терена ще се изправят ветерани на Астън Вила и легенди на българския национален отбор.

Стенли се извини, че няма да може да присъства, тъй като лекарите не му позволяват да пътува със самолет.

Самият Бербатов се прибра в България вчера по обяд с чартърен полет от Лондон. Вечерта Митко го удари на купон, защото неговата половинка Елена имаше имен ден. Двамата заедно с техни семейни приятели празнуваха в столично заведение, а после се прехвърлиха в стария апартамент на Бербо, намиращ се на булевард “Бъкстон”.


Още за: Д. Бербатов   мач   подкрепа   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
22 Май 2013 19:26 | Мда
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Нали трябва да лиже подметките на ПлаТими, за да не му изстине местенцето, закътано и добре платено. Какво го боли щепсела за бивши национални футболисти, пък дори и за Стилян Петров. Перуци, с една дума.


22 Май 2013 20:54 | Munchen
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

Михайлов е една от най- противните мутри в България. Да не говорим за морал и отношение към работата си.


23 Май 2013 09:56 | от специалния отдел
Оценка:
-8
 (
18
 гласа)

ЗА МИХАЙЛОВ Е ТАКА, НО ПЪК ТОЗИ КОЙТО НЕ ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПО ТАКА,
ПРАВЕТЕ МУ ВЯТЪР, ЧЕ Е ВЕЛИК`````


23 Май 2013 14:56 | той
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ей, Митак, да не забравиш, че на 24-май е съборо на Марикостиново, ки те чекаме, приготвили сме ти 9 печени агнета!


24 Май 2013 11:59 | ОФК ПИРИН БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Много хубаво, 4е Митко е бесен на Боби. Но не мислили, 4е много фенове са му бесни и на него? Какво направи бе БЕРБО, за футбола в родния си град? Или заради тази велика ГЕРБАДЖИЙКА -майка ти и този ДРОГАДЖИЯ-братти ЗА4ЕРТНА родното си място, от където тръгна, за големия футбол?



25 Май 2013 03:07 | хахах
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Че откъде накъде пък Бербо ще се сърди на уважавания Боби Михайлов! Като какъв ще се сърди - като отказал се от родината си и националния отбор на Република България, или като изритан от най-великия клуб в света - М. Юн., поради изживяването му на голяма звезда..... Бербатов изцяло копира Христо Стоичков - звездомания, родотрицание и чувство за божественост, сякаш всички са му длъжни нещо. Да вземе да слзе на земята и да не ни занимават на кого се сърдел.... че утре може да ни информират как пък ке напънал в тоалетната и го заболял корема.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар