Беласица с тежка загуба на старта на "Петричка пролет"

31 януари 2018 18:38   2 коментара   9800 прочита


Отборите на Беласица и Струмска слава дадоха старт на турнира по футбол "Петричка пролет". Двубоят който се игра на терена в село Първомай бе спечелен от радомирци с 4:0. Петричани започнаха силно и в първите 20 минути бяха по- активния отбор на терена. Главният съдия Вангел Вангелов спря устрема на третодивизионния тим, като показа червен картон на Аспарух Шамкалов и така наклони везните в полза на Струмка слава.

С два гола на Ивайло Стоянов и Стоян Георгиев гостите взеха аванс до почивката. В началото на втората част съдията изравни броя на играчите на терена, като показа червен картон на Кристиян Тасев от Струмска слава.

До края на мача радомирци вкараха още две попадения, чрез Калоян Евгениев в 76 минута и Христо Младенов в 80- та. Нигериецът Обаяси бе в основата на активните действия на победителите.

Стотина зрители изгледаха мача при почти пролетни температури и слънчево време. В същата група е и тима на Кариана Ерден, а в другата група са Миньор Перник, Беласица Струмица и Оборище Панагюрище.

Марти Кирилов


Още за: Беласица   загуба   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
31 Януари 2018 18:56 | Петрич
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Оставка кога кравар мръсен


31 Януари 2018 19:22 | Гошо белята
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Е от толкова малко




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар