Беласица (Петрич) спечели коледния турнир в Симитли

24 декември 2018 12:35   1 коментар   9443 прочита


Отборът на Беласица Петрич спечели третото издание на международния детски футболен турнир в Симитли. Десет отбора се включиха в турнира ,който се проведе в залата на спортния комплекс "Септември".Сред тях два от Македония, два от Петрич, домакините от Септември също се включиха с два отбора. Както и Пирин 2001 и Хлапетата от Благоевград и Белица 2015.

Във финалната среща Беласица победи с 3:0 домакините от Септември Симитли. В срещата за третото място децата на Академия Борче Постолов от Щип, Македония драматично победиха Пирин 2001 от Благоевград.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов и Пламен Скендерски наградиха всички в челната четворка с купи и медали, а за всеки отбор имаше плакет за участие, предаде pirinsport.com. За най-добър защитник бе определен Мартин Стойчев от Пирин 2001, най-добър вратар стана вратарят на Септевмри Методи Иванов.Най-добър нападател е Любомир Каракашев от Беласица, най –полезен играч Йоаким Георгиев от Академия Постолов Пандев, а голмайстор е Методи Кокалков от Септември Симитли с 11 точни попадения.


Още за: Беласица   турнир   Симитли   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
25 Декември 2018 16:46 | ултрас бела
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Честито РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !!! Браво малки комити ! Респект, деца ! Само Бела




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар