Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

Ѕеласица и –илски спортист завършиха наравно в ѕървомай


10 септември 2018 11:38  2 коментара   3766 прочитаѕред около 500 зрители на стадиона в ѕървомай Ѕеласица (ѕетрич) и –илски спортист завършиха наравно 2:2 в среща от 6-и€ кръг на ёгозападната “рета лига. ѕърви€т гол в срещата бе дело на ¬асил “ачев в 17-та минута.

ѕет минути по-късно »ван »ванов се възползва от груба грешка на вратар€ и изравни резултата, предаде Sportal.bg. ¬ 64-та минута Ѕеласица отново поведе след изпълнение на ъглов удар от ћарти “аушанов, при който ¬ладимир  абранов отклони кълбото за 2:1. ¬ даденото продължение от главни€ съди€ гостите се възползваха от поредна неумела намеса на вратар€ и защитата и с гол на  ало€н „ахов изравниха за 2:2.

ќще за: Ѕеласица  равенство  лига ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

10 септември 2018 16:12 | »ли€ ƒимитров
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ћача се игра до гол:


11 септември 2018 01:21 | 95 години горди
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

.... гордо знаме ще се вей - само бела ще се пей
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.