Англичанинът с албански корени Фло Божаж подписва с Пирин

13 февруари 2018 11:26   6 коментара   5005 прочита


Отборът на Пирин ще подсили редиците си с втори футболист от Албиона. След Конър Хендерсън контракт с орлетата ще подпише нападателя Фло Божаж. Той е роден в Лондон, в семейство на албански имигранти. Божаж е юноша на Хъдърсфийлд, като има три сезона в новия член на Висшата лига. Има и едни гол за Хъдърсфийлд в Чемпиъншип при победата над Рединг с 3:1.

Играе под наем в шотландския Килмарнък и Нюпорт Каунти. Има и три мача за юношеският национален отбор на Албания до 17 години. 21 - годишният футболист идва от аматьорския клуб Walton & Hersham, където през есента участва в 12 мача и бележи 9 попадения.

Божаж е оставил добри впечатления си в последните две контроли на Пирин от подготвителния лагер в Турция. Днес се очаква Фло да подпише договор с Пирин, ако бъдат удовлетворени финансовите му изисквания. Вторият футболист, който бе на проби в Турция, румънеца Тира е освободен. До няколко дни към Пирин ще се присъедини още един футболист, чието име Милен Радуканов пази в тайна. Става въпрос за българин, играл в родното първенство и в момента е свободен агент.

Марти Кирилов


Още за: Пирин   редици   футболист   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
13 Февруари 2018 11:55 | срамна работа
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

поредния срам!!! нали пари няма Пирин!? плаща община Благоевград и ние, а се взимат наемници. СРАМ! да играят юноши.


13 Февруари 2018 13:04 | Старата махала
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Подигравката с футболен Благоевград продължава.

Ние сме дали едни от най-големите български играчи - Никола Ковачев, Коце Янчев, Безински, Михтарски, Андонов, Бербатов.

За поредна година се харчат пари за туристи, които да заемат местата на местните момчета и с които НИЩО НЕ ПОСТИГАМЕ!!!

Позор! Ръководителите на Пирин копаят сонда в дъното и вече са на 5 км надолу.


13 Февруари 2018 13:15 | Предатели
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Абе тия нормални ли са? "Люлка на таланти" ли викат на Пирин или "точене на общински бюджет за екскурзианти".

Пускайте нашите юноши, ей хора! Само от това има смисъл. Всичко друго е безцелно вегетиране във втората половина на таблицата и привличане на 200-250 псуващи на стадиона.


13 Февруари 2018 16:37 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Докато Кучката командва ще е така.....


13 Февруари 2018 19:17 | Пирин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Това е правилното решение, трябват ни играчи които да ни оставят в групата и покрай тях да излезе някое наше момче, защото в Б група никой не ти обръща внимание, а всички които пишете и плюете не разбирате от футбол или сте родители на млади футболисти на Пирин за които трябва да почакаме още малко!!!!!


14 Февруари 2018 14:22 | новата махала
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И пет имена да си сложиш тая си е!! Живееш си в миналия век, как няма да се взимат чужденци като местните така наречени "таланти" ги мързи да гледат, даже и на мачове не ходят на мъжкия отбор, а искат да стават футболисти. Няма как с плюване и мишкуване по форумите да искате да сме водещ отбор. БРАВО на всички, които работят в Пирин - въпреки нищожните пари сме за поредна година в елита на България. САМО ПИРИН!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар