Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

јматьорите национали разбиха юношите на ѕирин в –азлог


30 август 2018 13:16  3 коментара   3231 прочитаѕроекто -селекци€та на аматьорски€т ни национален отбор по футбол от ёгозападна Ѕългари€ победи с 4:0 юношите на ѕирин Ѕлагоевград до 19 години на градски€ стадион в –азлог. Ќаставник на националите е бивши€т треньор на Ѕанско  расимир ћанолов, а в щаба му е и наставникът на ѕирин –азлог ’ристо ƒжоджов. “ой е и селекционер за ёгозападни€ регион.

√оловете за победата на националите аматьори реализираха √еорги √еоргиев/ 2/ от Ѕотев »хтиман, ћартин “аушанов от Ѕеласица и Ћюбомир “аушанов от Ѕанско, съобщи Pirinsport.com. ћного силен мач направи друг футболист на бела- «апро ƒинев.

“ой направи две великолепни асистенции за първите две попадени€ в мача. Ќеслучайно преди дни на местното дерби с ¬ихрен той привлече вниманието на гръцки мениджръри.

«а националите през септември предстои още една проверка в –азлог, като част от подготовката за предсто€щите евроквалификации.

ќще за: селекци€  отбор  футбол ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

30 август 2018 16:10 | пирин
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

—ћ≈ЎЌ»÷»


30 август 2018 22:12 | ултрас бела
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

браво на марто и зари !


31 август 2018 08:04 | ‘≈Ќ
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“ова са юношите на ѕетрв, които тр€бва другата година да са в мъжки€ футбол, това е реалността.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.